C-6-00-v20-5800 -V52-HATASIZ ÇALIŞMA 68 RAM 2 GÜN PİL 3x4-4x3-4x4-5x4 TAM EKRAN MENÜLER EKLENDİ

Sponsorlu Bağlantılar

V/RS

V/RS

Üye
birisi cevap verebilirmi online tv falan acıyormu

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
bugün kurdum bu yazılımı tel uçuyo bir kanat eksik kurduklarımın arasın en hatasız olanı rasim üstadın eline sağlık
ışık kardeşim güle güle kulanın amacım sadece memnuniyetiniz

--------------- Ekleme ---------------

birisi cevap verebilirmi online tv falan acıyormu
kardeş ben yazılımı tamamen hatalardan arındırdım fakat online tv izlemedim kimseyi kandıramam ama bir kaçkez film izledim denemek lazım bu yazılım samimice söyliyorum şu anki c6 yazılımların en hatasızıdır nasıl bu kadar eminsin derseniz taktir edersinizki bu işi yapıyorum kulanmadığım yazılm kalmadı herkese tavsiyemdir

• Beğen
Tepkiler: gogix
Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
rasim kardeş sana p.m gönderdim cevap yazarmısın

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
tamam kardeş

• Beğen
Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
şu ışık problemi halledilirse muhteşem olacak çok hızlı bu cfw

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
şu ışık problemi halledilirse muhteşem olacak çok hızlı bu cfw
ahmet kardeş ışık sadece şarjda iken kırmızı bunuda ben böyle olmasını istedim bunu özelikle böyle istedim umarım hoş görürsünüz

• Beğen
crayzfighter

crayzfighter

Üye
eline sağlık rasim

crayzfighter

crayzfighter

Üye
rasim javası çalışıyor demişsin bi arkadaşa fkat kendi içindeki java çalışmıyo javayı sonradan yüklediğimiz zmanda javalı oyunlar c ye kuruluyo bunu farkettinmi

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
rasim javası çalışıyor demişsin bi arkadaşa fkat kendi içindeki java çalışmıyo javayı sonradan yüklediğimiz zmanda javalı oyunlar c ye kuruluyo bunu farkettinmi
kardeş kendi javası çalışıyoy fakat bazı program yada oyunlar varki son java güncelemesi olmadan çalışmaz bunun için bende günceleme isteyen java oyunlar için son versiyon javayı pakete ekledim kurmları için javanın kendisi cye yüklenebilirde ama kurduğun java oyunlar sana seçenek vermesi lazım c yada e diye javayı entegre edbilirdim fakat sonradan çıkacak güncelemeler yüklenmezdi bileşen hatası için böyle yaptık

D€nizhaN

D€nizhaN

Üye
rasim kardeş. tek bir sorum olacak:

malum 5800 için c6 cfw.lerin çıkmasından beridir bir batarya sorunu aldı başını gidiyor. orjinal batarya dahi kullansan da sorun yine aynı. senin bu cfw.de batarya ömrü nasıl. malum açtığın konuda bataryadan bir de ovi maps.den bahseden olmadı daha.

bu konuda bizi aydınlatırsan sevinirim.

teşekkürler

.

memoxxxxx

Üye
yüklemek isteyen arkadaşlara fikir olsun diye yazıyorum kesinlikle yüklemeye değer bir cfw

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
rasim kardeş. tek bir sorum olacak:

malum 5800 için c6 cfw.lerin çıkmasından beridir bir batarya sorunu aldı başını gidiyor. orjinal batarya dahi kullansan da sorun yine aynı. senin bu cfw.de batarya ömrü nasıl. malum açtığın konuda bataryadan bir de ovi maps.den bahseden olmadı daha.

bu konuda bizi aydınlatırsan sevinirim.

teşekkürler

kardeş dikat edersen bir önceki cfw mde özelikle batarya üzerinde durdum ve geyete güzel batarya ömrü var öceki sürümde bunda ise bir çok kulanıcı şu an var daha şikayet yok kulanıma bağlı ama normal bir kulanımda 1.5 gün rahat gider ovi maps felandan bahs etmememin sebebi başlığı dikat etiysen sorunsuz bir c6 yazılımı arayan içeri demişim tamam kardeş

D€nizhaN

D€nizhaN

Üye
kulakların çınlarsa bil ki benim. (iyi yönde) :D

gecenin bu saatinde indirip yükleyeceğim.

teşekkürler.

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
kulakların çınlarsa bil ki benim. (iyi yönde) :D

gecenin bu saatinde indirip yükleyeceğim.

teşekkürler.
inşallah memnun kalırsında seninde çınlanmış olur kardeş iyi kulanımlar ben artık yatıyorum sabah görüşunu okurum inşallah istediğin gibi çıkar

ferhat010101

ferhat010101

Üye
dayı yeni fwlerini sabırsızlıkla beklıyorum 5800 kullanıcısı olarak

V/RS

V/RS

Üye
abi film izledim demişsin acaba o sitenin linkini atarmısın sana zahmet

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
kardeş sitenin ismini tam olarak bilmiyorum google ye şöyle girip izledim kemalsunal izle diye giriş yaptım karşıma çıkan ilk linke tıkladım ve siteye girip film izledim bu şekil dene

ka'in

ka'in

Üye
ya kardeş çok teşekürler bizi bu sorunlu c6 cfw lerinden kurtardığın için bıkmıştık artık şu ana kadar problemsiz kulanıyorum harcadığın emekler için çok teşekürler

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
şu ana kadar ram hız ve şarj olarak gördüğüm en iyi cfw desem yalan olmaz 14 saattir şarj tam herhalde 3 gün gider ram ise 57 Mb nin altına inmiyor tabi 69 MB rama kadar ulaştım teşekkürler.

Üst Alt