C-6-00-v20-5800 -V52-HATASIZ ÇALIŞMA 68 RAM 2 GÜN PİL 3x4-4x3-4x4-5x4 TAM EKRAN MENÜLER EKLENDİ

Sponsorlu Bağlantılar

Enes Özyılmaz

Enes Özyılmaz

Üye
Abiler Yardım Lazım .Bende BilgiSayar Yok Tanıdıklardan da Almak İstemiyom. kafede Jaf Atmaya Çalıştım Flash İşlemi Başlamadı Bi Türlü Her Halde Pc Ye Restart Atmak Gerekiyomuş Kafedede Deep Freez Var yapsam da Olmaz .Teli Hackleyemedim Bi türlü Yardım Ederseniz Sevinirim.Bide Bu Programları Paket Halinde Bulabileceğim Bi Link Paylaşabilirmisiniz Acaba

ferhat010101

ferhat010101

Üye
Rasim abicim bu fwni yüklemedim eskisini yükledim acıldı telefon http://www.maxicep.com/s60v5-cfw-mo...rmansi-bu-fw-de-by-rasim-farkiyla-467164.html bunu yukledim acıldı telim bu nokianın içindeki klasörler yoktu kendım oluşturdum isimlerini sonra attım fwlerı içine jafı actım dedıklerını uyguladım olmadı telefon kapandı renk renk ekran geldi. sabah oldu bı kac kez daha denedım olmadı. sonra aklıma geldı eski yazılımını yüklüm dedim c6 00 43 onu yukledim acıldı sonra ama ben bunu yuklemek istıyorum olmuyor

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
ferhat kardeş bunu yükleyememenin sebebi sende şu klasörlerin oluşmamasıdır noki phonex pruduck bunlar otomatik oluşması lazım senin oluşturmanla olmaz ne yapman lazım şu programları sitede indir kur nokia pc süite phonex ve navi aireten noki drayır googlede aratır bunları hepsini bulursun sende yukarda anlatığım klasörler oluştumu anlatığım şekil rahatça yüklersin ama son yaptığın kurulum gibi bu cfw yide kurabilirsin dosyalari manual şu şeki jafta mcuda prde cor- ppmde rofs2 apevarianta uda-fpsx dosyasını seçerek yapılır ama öncesinde eski fw dosyalarını ya sil yada rar haline getir belgelere al ama klasör halinde asla bırakma aksi taktirde yükleme yapamasın

--------------- Ekleme ---------------

Abiler Yardım Lazım .Bende BilgiSayar Yok Tanıdıklardan da Almak İstemiyom. kafede Jaf Atmaya Çalıştım Flash İşlemi Başlamadı Bi Türlü Her Halde Pc Ye Restart Atmak Gerekiyomuş Kafedede Deep Freez Var yapsam da Olmaz .Teli Hackleyemedim Bi türlü Yardım Ederseniz Sevinirim.Bide Bu Programları Paket Halinde Bulabileceğim Bi Link Paylaşabilirmisiniz Acaba

kardeş hacklı cfw yüklemen için pc şart ama eyer sadece amaç teli hack yapmaksa birde şöyle dene rompaçher indir kur yaması openllrp bunda indir hafıza kartında paçhes adında bir klasör oluştur opnallrp yamasıni at içine instlalserver indir xporleyi kur rompaçheri aç ve openall yamasını aktif yap yeşil yanar ve xporle ile indirdiğin installserveri tlfn c sistem sys bin içine yapıştır bu şekil bir dene

• Beğen
Tepkiler: gogix ve memoxxxxx
Enes Özyılmaz

Enes Özyılmaz

Üye
Umarım bu yıl biri yardım eder:nono:

--------------- Ekleme ---------------

KUSURA bakmayın yorumu görmedim malum cepten girioz:oke:

Enes Özyılmaz

Enes Özyılmaz

Üye
Bu dediğin programları forumda bulabilirmiyim rasim kardeş

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
tabiki symbian v5 bölüne 1göz at

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
çok güzelmiş ama menü ikonları pek güzel değil hız olarak çok iyi pin kodu sorarken yeşil ışık yanıp sönüyor sonra düzeliyor 69 MB rama kadar ulaştım normalde 58 mb facebbok izlesene.com videlolarını denemedim daha inşallah açıyodur

ferhat010101

ferhat010101

Üye
dedıklerının hepsı yuklu abi bende nokia pc suit nokie ovi suit ve phonex felan hepsı yuklu ama o klasorler yok ya :S

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
dedıklerının hepsı yuklu abi bende nokia pc suit nokie ovi suit ve phonex felan hepsı yuklu ama o klasorler yok ya :S

vala kardeş bu şekil yapılıyor send oluşmamasını anlamadım mutlaka kurulumlarda 1 hata var ama bu noktada sana tavsiyem jaf anlatım kurulum linklerin takip et bunları kaldırıp sıfıdan kurulum yap kurulumların hepsini c diskine yap zaten programlar otomatik diskleri algılıynor ama yinede sistemin kurulu olduğu diske kurulduğuna özen gôster kardeş şu an elimde gelen bu yapamazsan araştır mutlaka olur birde manual anlatmıştım yukarda denedin fw kurmayı

• Beğen
Tepkiler: memoxxxxx
ferhat010101

ferhat010101

Üye
Tekrar kaldırdım ve bı daha kurdum geldı dosyalar tşk ederım. bir daha sağol varol senın gibisini göremıyorum bu sıtede başarılarının devamını dılıyorum..

• Beğen
Tepkiler: r@sim
r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
ne demek canım kardeşim amaç memnuniyetse yapmak lazım benim de tek amacım dost kazanmak

ka'in

ka'in

Üye
arkadaşlar gerçekten şu ana kadar hatasız 2 gündür kulanıyorum daha bir sıkıntı yok ilk kurulumda ram 68 falandı bu geyet güzel bence

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
memnun kaldığınıza sevindim kardeş

mustafa

mustafa

Üye
FILES SET FOR FLASHING:
MCU Flash file: NONE
PPM Flash file: NONE
CNT Flash file: NONE
APE Variant file: NONE

bu nedır flaş yok felan dıyor bu yuzdenmı telefonum acılmıyor jaf bunu dıyor :s

hacım doğru yere atmamışsın zannımca.

64 bit kullanıyorsan buraya at
C:\Program Files (x86)\Nokia\Phoenix\Products\RM-356
32 bit kullanıyorsan buraya
C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356

edit:
zaten yapmışsın pardon...

• Beğen
Tepkiler: ferhat010101 ve r@sim

memoxxxxx

Üye
rasim ustad bu cfw tek kelime ile mükemel eline emeğine sağlık

• Beğen
Tepkiler: r@sim
r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
hacım doğru yere atmamışsın zannımca.

64 bit kullanıyorsan buraya at
C:\Program Files (x86)\Nokia\Phoenix\Products\RM-356
32 bit kullanıyorsan buraya
C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356

edit:
zaten yapmışsın pardon...
mustafa kardeş yardımcı olduğun için teşekürler galiba arkadaş hal eti özelden gerekeni anlatım çok teşekür ederim

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
Kardeşim bu cfw nin tek sorunu var kapalıyken şarj ettiğimizde kırmızı ve xpressmusic tuşu yanıyor bunu halletmen lazım

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
bu konuda istek gelirse bakarız

ışık_22

ışık_22

Üye
bugün kurdum bu yazılımı tel uçuyo bir kanat eksik kurduklarımın arasın en hatasız olanı rasim üstadın eline sağlık

Üst Alt