C-6-00-v20-5800 -V52-HATASIZ ÇALIŞMA 68 RAM 2 GÜN PİL 3x4-4x3-4x4-5x4 TAM EKRAN MENÜLER EKLENDİ

ALpWaR24

Üye
kotukoylunun tsunami neden kalktı bilen varmı onu yüklicektim ben ya

V/RS

Üye

Max boş hafızaya dikkat çekerim

ama herzamanda derim: ram bir fw nin hızını belli etmez Sen benim Turboyu kullanmıştın ne demek istediğimi anlamışsındır
max hafızanın neyine dikkat edeyim bnm boş hafızayla aynı nerdeyse

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
kotukoylunun tsunami neden kalktı bilen varmı onu yüklicektim ben ya
valla kardeş bilmiyorum ama son yapılan yorumlara baktım biraz tartışma ve kamera hatasında bahs ediliyordu ki galiba kotukoyluda kızdımı ne sildimi sildilermi bilemiyorum

ALpWaR24

Üye
peki r@sim in fw yimi atıyım symbian turbo mu hız ram performans açısından bide hatasız yardım edebilecek var mı iyi kötü yönleri neler bu fw lerin

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
kardeş bu fw ile diğerleri arsındaki farkları sayfa birde en üste yazdım orayı oku bana hak vereceksin

cehili

Üye
Kardeşim okudum ben indiriyorum şimdi yalnız ben 4x4 menüyü indircem 60 mb diyor diğer cfwler genelde 100 mb oluyor acaba ben bunu indirdikten sonra ek bir dosya falan mı indircem yardımcı olursan sevinirim

valla kardeş bilmiyorum ama son yapılan yorumlara baktım biraz tartışma ve kamera hatasında bahs ediliyordu ki galiba kotukoyluda kızdımı ne sildimi sildilermi bilemiyorum

ben biliyorum arkadaşlar, kotukoylu ile telefon ve msn aracılığı ile görüşüyoruz. kendisi artık dayanamadığını, bazı laf anlamakta inat eden arkadaşların kendisini pes ettirdiğini söyledi. FORUMDAN KENDİSİ AYRILMIŞTIR ve en az üç ay dönmeyeceğini, biraz dinleneceğini söyledi.

yok kamera kullanılıyor hatasını düzeltememiş bilmem ne,kardeşim adımız hıdır, elimizden gelen budur. daha güzelini yapacaksanız elinizden alanmı var. SÖZÜM HERKESE GEÇERLİ DEĞİLDİR, LAF ANLAMAMAKTA İNAT EDEN VE İNSANI GERÇEKTEN BEZDİREN BAZI KİŞİLER YÜZÜNDENDİR. Bende artık bu tür laf anlamak istemeyen, eleştiri yapayım derken aşağıladığının farkında olmayan, üslup bilmeyen kendini bilmeyen arkadaşlar yüzünden. kotukoylu arkadaşımız yine iyi dayandı.

hatta en son hazırladığı 5800 yazılımını sadece arkadaşların isteği üzerine yapmıştı, kendi telefonu x6 olmasına rağmen günlerce bizler için emek vermişti.

ALpWaR24

Üye

haklısın çok üstüne gidildi şimdi fw si kalktı ve ben bugün yükleyecektim yükleyemedim

Kötü köylü ustamızı aramızdan uğurladık üzülerek maalesef
Ve o konuyu bende yakından takip ediyordum üzülmesi kırılması darılması normal
Rasim arkadaşımız için de gecerli bu iş gönül işi insanlara yardımcı olmak nokia gibi aşağılık bi tüccarın yaptığı sayısız sorunu en aza indirgemek kullanıcılarını mutlu etmek...tabi ki kendi için yapıp da kimseyle paylaşmasa bu tür hakaretlerden veya sürekli birileriyle uğraşmaktan kurtulur ama zzaten amaç bu değil...
Benim ram niye 80e çıkmıyor diye bi tartışma olabilir mi ya telefonun hızlıysa hata vermiyorsa sorun yok bugune kadar kurduğum hiç bi cfw de rame memory e bakmadım çünkü bunun gereği yok.
Önemli olan senin için kullanışlı daha sorunsuz hale gelmiş olması ramin 100e çıkması değil
Ayrıca kişisel şeyleri istemenin de gereği yok bütün prolar modlar paylaşılmış üzerindeki kişisel düzenlemeleri de bi zahmet kendiniz yapınız
Burdan Alpere Rasime Utkana Kötüköylüye adını nickini bilmediğim bu işe gönül veren herkese sonsuz tşkler ediyorum bizlere faydalı olmaya çalıştıkları için... tşkler iyi ki varsınız..

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
haklısın çok üstüne gidildi şimdi fw si kalktı ve ben bugün yükleyecektim yükleyemedim
şimdi tabi öncelikle kotukoylu arkadaşımın durumu için üzüldüm arkadaşımız herkadar buraya durumuyla ilgili bir açıklama yapmışsa durumu tam net bilmek lazım sebep ne kendisine hernekadar ulaşmaya çalıştıysam malesef başarılı olamadım keşke kendi yazısıyla buraya bir açıklama yapsa idi daha iyi olurdu fakat şu bir gerçeki cfw yapan arkadaşların üzerine çok gidiliyor şunu unutmamak lazımki cfw yapamak kesinlikle bir madi çıkar tarafı yok tamamen hizmet valla işin açıkçası benimde öyle zamanlarım olduki bu işi bırakıp gidecektim ama öylede bir yapım varki pes etmek istemiyorum kendi isteğimle bırakmak istiyorum bu cfw ye tam yaklaşık 2 ayımı verdim yemin olsunki tek çıkar yada menfatim yok tamamen hizmet ama benimde çok üzerime gelindi böyle giderse bu işi yapan tüm önemli ustaları kayb edecez bundan bir kaç gün önce bende az kalsın konuyu silip çekilecektim köşeme sonra vazgeçtim bakalım biz nereye kadar dayanacaz neyse kendim için demiyorum ama şunu unutmayalım iş sadece cfw yapan bir insanı kayb etmek değildir onunla beraber bir çok önemli bilgiyide kayb etiğimizi unutmayalım konu uzadı kusura bakmayın

--------------- Ekleme ---------------

keşke herkes senin gibi düşünse be kardeş vala açıkça konuşayım hepimiz bıktık
yakındır hepimizin gitmesi teşekürler kardeş ağzına sağlık

Kardeşim okudum ben indiriyorum şimdi yalnız ben 4x4 menüyü indircem 60 mb diyor diğer cfwler genelde 100 mb oluyor acaba ben bunu indirdikten sonra ek bir dosya falan mı indircem yardımcı olursan sevinirim
kardeş 3x4 dün dışandakilerde uda ve cor doyalrı yoktur sadece rofs2 var bu yüzden birinci linkteki 3x4 linkinde tüm dosyaları indir sonra hangi menüyü kulanacaksan örnek 4x4 dü aireten indir ve ilk indirdiğin tüm cfe yani 3x4 dü aç içindeki rofs2 yi sil son olarak hangi menüyü kulanacksan ona ait rofs2 dosyasını içine at yani cor ve uda dosyalarının bulunduğu klasöre at ve yükleme talimaylarını ona göre uygula

umarım bu cfw yapan arkaşların hepsini kayb etmeyiz kotukoylu arkaşımızı bezdirenler inşallah rasim ustadı elimizde etmezler ama boş edecekler ben şahidim bir ara rasim ustadıda bezdirdiler ama şükürki dayandı arkadaşımız ama nereye kadar hayırlısı yabancı sitelere bakıyorum bu işi yapanlar para içn yapyor bizimkiler bizim için gece ve gündüzlernde olyorlar parasız yapıyorlar bu işi adamları yinede rahat brakmyruz

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
eywallah kardeşim düşüncelerin için

rasim kardeş 2 sorunla karşılaştım.

1. facebook 1.00.3808 sürümünü yükledim. açılıyor ama bağlantı esnasında hata veriyor.

2. Windows Live Messenger 1.07 sürümünü yükledim. o da açılıyor ve "gerekli bir ileti bilgileri üstbilgisi (To, messageID veya Action) yok" uyarısı geliyor.

1.nci sayfada düzelttim demiştin. bi ilgilenirsen sevinirim.

rasim kardeşimizin hakkını yemeyelim ram değeri en yüksek cfw budur ben 71 MB ram a ulaştım görselliğe gelince fazla önem verilmemiş ama hiç olmasa hakkını veriyor teşekkürler .

r@sim

Üye
    Konu Sahibi

kardeş ben tlfnun kendi msn yani livesi ile onlarca kez bağlanıyorum sen farklı sürümle yüklemşsin bu gerek yokı başka sürümü bilmem kardeş ama kendi msn falan çalışıyor şu an zaten cepten bağlym msmde açık

Tepkiler: D€nizhaN
HAKKINI YEMEYİM RASİM KARDEŞ. ama defalarca kez cfw.ni yükledim. *#7370# yaptım. ama gene olmadı.

ALpWaR24

Üye
kuruyorum hadi bakalım 70mb lerde ram olmazsa çok kötü olur eski fwmde 65mb civarıydı çünkü yazıcam buraya

ram nerde 70mb ya 50mb göremiyom ben nerdeyse çok az geldi bana

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
kuruyorum hadi bakalım 70mb lerde ram olmazsa çok kötü olur eski fwmde 65mb civarıydı çünkü yazıcam buraya

ram nerde 70mb ya 50mb göremiyom ben nerdeyse çok az geldi bana

kardeş bilemiyorum sende ve 2 askadaşta daha bu sorun oldu sebebini yanlış anlama ya yanlış hatalı kurulum yada kurarken hafıza kartını biçimlendirmiyorsunuz başka anlamı yok sayfa ilk sayfadan başla biraz yorumları oku bir şikayet varmı ama sana net bişey daha söylıyeyim bu cwf de ram 10 bile olsa 20 tane uygulama açık bırak opera ile 4 sekme aç cfdn en ufak hız ve stabilite kaybı olmaz dene gel yorum yap ama bunu eski cfw nde yapamazsın biraz kulan cfw yi hak vereceksin bana

CrueL_Xp

Üye
killme
rompaçher
auto instlaler

şunları paylaşırmısınız burada nokia c6 kullanıyorum .
cfw yide kurdum sanırım bilmiyorum .
gerekli işlemleri yaptım telefon formatlandı çalışıyor guzelde ama ramim 45 suan

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
kardeş kilmede gereksiz çalışan uygulamaları durdur örnek autoloc java kamera menü vs gibi bunlar ramı yükseltir aireten ramlowda ayarları tüm açık yap ve temizle tli yenineden başlat fark edecektir birde bana kurulumu nasıl yaptığını tam olarak yazarmısın rom patçheri kulanmak için hafıza kartında patçher isminde klasör yap ve içine rompaçher yamalarını at tamamdır