Rasim hocam öncelikle cfw için teşekkür etmek istiyorum.sadece bir sorunum var acaba hata ben de mi diye bir danışmak istedim.kurulum çncesi ve sonrası bütün dediklerinizi yapmama rağmen autoinstallerden yükleme yapmak istediğimde hata veriyorE:\ThinkChange\C or E:\ThinkChange\E\ found şeklinde.bir de rompatcher e tıkladıgım zaman info ekranı geliyor tamam a bastıktan sonra programa girmiyor aynı ekran hack klasorunun içine geri dönüyor.neden böyle bi problem yaşadım anlayamadım bir türlü en az 3 defa tekrardan kurdum fw yi ama hep böyle.bi fikrin varsa bu konuda yardım bekliyorum üstad.
kardeş rompaçherin çalışması için hafıza kartında paçthes adında bir klasör yap içine rompaçher yamalarını at çalışacaktır auto instlaler klasörünün içine uygulama atınmı çalışması için atmadıysan hafıza kartında thinkchange adında bir klasör vardır eyer yoksa bu isimde bir klasör yap içine proların at çalışır
kardeş allah sendede razı olsun gönlüm isterdiki her şey istediğin gibi olsun bu arada ne yapmışsın valla helel ben bu şekil denememiştim 36 uygulama mütiş ya
kardeş rompaçherin çalışması için hafıza kartında paçthes adında bir klasör yap içine rompaçher yamalarını at çalışacaktır auto instlaler klasörünün içine uygulama atınmı çalışması için atmadıysan hafıza kartında thinkchange adında bir klasör vardır eyer yoksa bu isimde bir klasör yap içine proların at çalışır
ben daha önce yüklediğim fwlerde hiçbirşey yapmadan autoinstallere tıklayıp instaal dedikten sonra yüklüyordu.demekki o fwlerde programlar fwnin içinde mi geliyormuş anlamadım.bu işler de biraz yeni oldugum için cahilliğimin kusuruna bakmayın.yüklenecek programların içine atılacağıı bilmiyordum.cevabın için teşekkürler üstad
cfw ile ilgil en ufak sorun olmaz sadece yükleme adımlarını çok dikatli yap not hatalı yüklemden tel servislik olmaz ojinali tekrar yüklenir düzelir asla servislik olmaz
ben daha önce yüklediğim fwlerde hiçbirşey yapmadan autoinstallere tıklayıp instaal dedikten sonra yüklüyordu.demekki o fwlerde programlar fwnin içinde mi geliyormuş anlamadım.bu işler de biraz yeni oldugum için cahilliğimin kusuruna bakmayın.yüklenecek programların içine atılacağıı bilmiyordum.cevabın için teşekkürler üstad
kardeş o dediğin cfw hazırlanırken bazıları programları cfw nin içine koyuyorlar auto inslaleri çalıştırdığında otomatik yükleme yapıyor ben gerek duymadın dünyanın yerini kaplıyor herkes istediği proyu yukler kanısındayım hangi proları istiyorsan toplu halde bahs etiğim klasöre at autoinstlaleri çalıştır toplu yüklemeni yine yap bu arada kusura bakmayın nete değildim sorularınıza biraz geç cvb verdim