BVJD2 *Monte için anlatılmaz yaşanır bir şey. Orange Temalı Türkçe destekli stabil ve süper bir FW..

Sponsorlu Bağlantılar

*Emre95

*Emre95

Üye
bnim montemde kamera basarısız dio :D bu yüzden jtjl ye dönüorum gene ama kullandıım en gzl fw kamerası dısında tabii :D

esercan_

esercan_

Üye
Arkadaşlar Bana Yardımcı olurmusuz bi Türlü Fw kuramadım:ah hata telefonu boztum:naughty: servise yoladım:ehe geldi :kop::D Rica etsem Bana yardımcı olurmusunuz ?:aman2: ltf yardımcı olacak olan arkadaş [email protected] adresinden bana ulaşabilir iyi günler DiLerim:bigstar:

e.t.r

Üye
öncelikle herkese selam,
bi iki saat önce sitedeki tecrübeli arkadaşların yönergeleriyle bu konunun ilk sayfasındaki sürümü telefonuma yükledim.hehangi bir problem olmadı,cihaz hala çalışıyo ve genel olarak bu halini beğendim.
fakat ilk sayfada bahsedildiği durum benim telefonumda olmadı,yani facebook,opera,google map vs.. muhtemelen bi yerde eksiklik var ama nerde olduğu konusunda birisi banayardımcı olursa sevinirim.
kanımca yine ilk sayfadaki mainmenu_reg.ini ve kjxdispatch.ini eklentilerini nereye ve hangi yolla atacağımı öğrenirsem bu iş tamam,hayrına bi yardım...

Sertug1991

Sertug1991

Üye
Önce aşağıdaki dosyayı telefonuna yükle ve Yerel Disk D ye at sonra bilgisayarına tk file explorer 2.2 programını yükle birde bilgisayarında samsung kies olmalı sonra Bilgisayarım'a sağ tıkla ve aygıt yöneticisine tıkla orada modemler var samsung usb modem yazana tıkla orada 2. sekmede com numarası var onu bir yere yaz sonra teke file explorer'e gir ve ayarlardan com ayarını yap.(Örneğin com 5 ise ayar kısmına COM5 yazıcaksın)sonra telefonu bilgisayara bağla ve registiry klasöürne gir mainmenu reg. ini doyasını sağ tıklayarak sil ve Yarel Disk D deki main menu reg dosyasını sağ tıklayarak upload yap

Eğer hiçbirşey anlamadıysan link:

http://www.maxicep.com/samsung/mont...tici-simgesi-ekle-resimli-anlatim-418235.html

e.t.r

Üye
teşekkürler Sertug1991.
işlem tamam.

Sertug1991

Sertug1991

Üye
önemli değil

karaslan64

Üye
jtjl ye nasıl döncez ya bi anlatabilirmisiniz bende de monte war ama bu jtjl ne onu bilmiyorum camera basarısız dedi sonra android yükledim bu sefer acılmadı hic sonra tekrar orange yükledim bu sefer de reset atıyo sürekli nasıl silcem herseyi orjinal haline nasıl gelecegim ?

edi26

edi26

Üye
bn bu com portunu beceremedim yapamadım TKFileExplorer ile tlf giremedim kısacası yapamadım bi yardım ederseniz çok güzel olucak şimdiden tşkler

edi26

edi26

Üye
com olmuyor yazıyorum mesela modem e giriyorum orda com4 yazıo TKFileExplorer den com4 den com12 kadar yazdım olmuo tamam diyorum tekrar açıorum com yazan yer boş

ceronimo04

ceronimo04

Üye
Vallahi süper birşey. Telefon telefonluktan çıktı başka birşey. Müthiş yani :) Montesi olanlar bence bunu denemeli. Ellerinize sağlık. Teşekkür ederim.

nobek

nobek

Üye
telefonu yavaşlatıyor mu :maxicep::maxicep:

ByDokumaci

Üye
tastekin kardeşim bi özel mesajlarına bakar mısın?

umitbukulmez

Üye
teşekkürler süper paylaşım dün uyguladım monteme çok menunum hiç kasma yavaşlama yok

fatihcanery

Üye
tek kelime ile süpersiniz! telefon süper oldu

Yigit315

Yigit315

Üye
Hocam Güzel oldu hoş oldu diyorsunuz.Ama şu fw nin bi artilarini eksilerini kullananlar bi yazsinda.Task man. çalışıyormu?kamerada sıkıntı varmı?rest atiyormu?ekran ters dönüyormu?bi bakalim hocam yorumlarinizi bekliyoruz.

fatihcanery

Üye
Hocam Güzel oldu hoş oldu diyorsunuz.Ama şu fw nin bi artilarini eksilerini kullananlar bi yazsinda.Task man. çalışıyormu?kamerada sıkıntı varmı?rest atiyormu?ekran ters dönüyormu?bi bakalim hocam yorumlarinizi bekliyoruz.

bana göre hazırlanmış sanki :) şu yatay ekran klavye yok eksiği o,sonra navigasyon proğramı vardı o gitti .

artılarını söyleyim telefon sorunsuz,en önemlisi ana ekran dikey şekilde oluyo .kısayollar atayabiliyorsunuz.atıyorum sevgilinle çok mesajlaşıyorsun,ana ekrana at tek tuşla mesajlaş.önceden menüye girecektin sonra mesajlara gelecektin,sonra cevap yaz derken zahmetliydi yani... denemediysen kesinlikle bak derim KESİNLİKLE..

TasteKiN

TasteKiN

Üye
    Konu Sahibi
artıları yeni ve güzel bir tema olması tek ekran da alta doğru inen bir ana ekrana istediğin kısayolu atabiliyorsun. wifi ve bluetooth gibi ama bununla birlikte o alışa gelmiş touchwizz widgetleri kullanılamıyor.

bvjd2 de gps bulma sorunu vardı lakin bvjf2 ile o sorun kalktı hiçbir sorunu yok.

tek eksiği qwerty olmaması zaten montenin qwerty si de kullanışlı değil. denemenizde fayda var şimdi flash tasarım ile menü ikonları da değiştirilebiliyor ve çok güzel bir tema ortaya çıkıyor...

Yigit315

Yigit315

Üye
Hoca baktim hoş ama beni pek sarmadi yaa.Abi Jtjl2.Baba fw budur.Allah bunu yapandan yayınlayandan razi olsun.:oke:Bide brnsl Arkdaşımızın temalarini yükle.Oh baba gibi kullan.Ama buda hoş.Emeğinize sağlık:yuru

titanyum06

Üye
bu tema benim için yapılmış valla :D çok çok çok teşekkür ediyorum monteyi seviyodum artık sizi de seviyorum :D puhahah abartmadan sağolun varolun hayırlı işler :D

Üst Alt