Karşılaştırma iphone 5 vs samsung galaxy note 3

Sponsorlu Bağlantılar

22_reed

22_reed

Üye
    Konu Sahibi
iphone 5 vs samsung galaxy note 3
biliyorum böyle bir karşılaştırma yapılmaz biri 2012 cihazı biride 2014 cihazı sayılır

bu iki telefondan biri gelecek bana göre artıları ve eksileri

iphone 5

tasarımı güzel elde daha rahat taşınır virüs bulaşmaz (öyle biliyorum) müzik video kitap vb şeyleri yüklemek biraz sıkıntı dosya paylaşımı iphoneden iphoneye

note 3
tasrım güzel iyi işlemci büyük olması sıkıntı

ellerim yaşıtlarıma göre biraz büyük yaş 15

foreverthe

foreverthe

Üye
Note 3 getirt bence olmazsa sıfır paketinde olacağı için çok rahat 5S ile takas yaparsın

Mustafa-26

Mustafa-26

Üye
Bana göre iphone 5 ios işletim sistemi çok rahat hiç kasma yok ayrıca rahat rahat kullanırsın tabikide birde malzeme kalitesi var bide çok havalı telefon hem tasarım hemde arkasında elma çok iyi :D

0MG90

0MG90

Üye
Aynen Note 3 al olmadı 5s ile takas yaparsın.

Türe

Türe

Üye
Note 3 tabiki.

Invoke

Invoke

Üye
Note 3.

Seglopsi

Seglopsi

Üye
iphone 5s al gerisini takma. uygulama bolluğu olmasa android çekilmez.

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN
fk555897

fk555897

Üye
Bence Note 3 al. iPhone 5'de güzel ama Note 3'ün yanında adı bile geçmez. Ayrıca Note 3'ün ekranı büyük ve bu ekran çok işe yarıyor.

0MG90

0MG90

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Mustafa-26
0MG90

0MG90

Üye
Note 3 ün yapabileceklerini iPhone 5 ile kıyaslamak doğru değil.
Pardon 5s olarak gördüm onu 5miş. 5s her türlü iyi bence. Android özelleştirmede önemli sadece. Jailbreak yaparak iOS görünüşünü güzelleştirebiliyoruz hiç değilse(widget vs.)

Türe

Türe

Üye
Pardon 5s olarak gördüm onu 5miş. 5s her türlü iyi bence. Android özelleştirmede önemli sadece. Jailbreak yaparak iOS görünüşünü güzelleştirebiliyoruz hiç değilse(widget vs.)
Android'de bunun için özel bir çabaya gerek yok. iOS ' in tek üstün yanı desteği daha uzun stabil kalması ve uygulamaları. Diğer konularda en iyisi değil.

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~

MaxipmaN

Üye
batarya hariç ios favorim

Takipçi Satın Al

Üst Alt