Büyük Gün Oldu Çarşamba-Perşembe

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Türe

Türe

Üye
    Konu Sahibi
Büyük Gün Oldu Çarşamba-Perşembe
Evet dün bi konu açmıştım bilen bilir Benim s2'yi satıp üstüne az biraz ekleyip 2. el 1 aylık hocamızdan ( :ehe ) satılık beyaz s3 ü alacağım inşallah :eller: Telefoncu parayı çarşamba veya perşembe verebilirim dedi hocayla ve babmla konuşursam oldu bu iş :aha: :pro:

iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
hayırlı olsun

Türe

Türe

Üye
    Konu Sahibi
Sağ olasın ibrahim :ok2:

• Beğen
Tepkiler: iyavuzoz
doctorrr

doctorrr

Üye
e hayırlı olsun panpişim inceleme videosu bekliyoruz bu arada yaviz sana hediye aldım karşim :D

Türe

Türe

Üye
    Konu Sahibi
Ablamdan izin alırsam çekerim karşim ayıpsın :ehe

cukuleaks

Üye
Boş yere s3 alıyorsun. s3 alan kuzenim var nezaman bize gelse kardeşimin s2 sini kullanıyor ve" keşke s2 alsaydım " diyor. Benden sana tavsiye , s3 ün ekranı va kapağı çok oval. Ekranın üstüne düşerse direk paramparça olur , kapağından dolayıda elin terlediğinde çok rahat kayıyor ve çaybahçesine felan gititğinde masanın üstünde çok zor duruyor. ekran gidersede 600 tl çıkartman lazım. Çok zahmetli telefon....

Türe

Türe

Üye
    Konu Sahibi
O kadar da dikkatsiz degilim :) basabas olacagi icin aliyorum zaten :oke2: buyuk ihtimal carsamba elimde

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Benden sana bir tavsiye Alır almaz ekranına Kapasitif Ekran koruyucu yaptır ama sen bilirsin.Hayırlı Olsun Güle güle kullan...

Türe

Türe

Üye
    Konu Sahibi
Benden sana bir tavsiye Alır almaz ekranına Kapasitif Ekran koruyucu yaptır ama sen bilirsin.Hayırlı Olsun Güle güle kullan...

Kapasitif ekran koruyucu mu :hmmm Biz ona Mat veya Seffaf olarak hitap ediyorduk ama o da bir bakis acisi tabii :hmmm Tesekkur ederim :op:

doctorrr

doctorrr

Üye
hopaşinanay galiba sana göre telefon almalar

Türe

Türe

Üye
    Konu Sahibi
hopaşinanay galiba sana göre telefon almalar

Genelde kafa kafaya oldugu icin oyle panpa :) Misal bu alacagim (insallah) s3 1 aylik beyaz yurtdisi , garantili 1000 lira benim cihaz 900 ediyo 100 lira farkini verecem sadece o da bayramliklardan malum 350 toplayinca isim biraz kolay olacak insallah :ehe

doctorrr

doctorrr

Üye

Genelde kafa kafaya oldugu icin oyle panpa :) Misal bu alacagim (insallah) s3 1 aylik beyaz yurtdisi , garantili 1000 lira benim cihaz 900 ediyo 100 lira farkini verecem sadece o da bayramliklardan malum 350 toplayinca isim biraz kolay olacak insallah :ehe

iyiymiş :pro2:

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye

Kapasitif ekran koruyucu mu :hmmm Biz ona Mat veya Seffaf olarak hitap ediyorduk ama o da bir bakis acisi tabii :hmmm Tesekkur ederim :op:

Şahsen ikisini de kullandım çoğu kişi anlamıyor diye böyle hitap ettim bilmişlik yapmana gerek yoktu bende biliyorum.

doctorrr

doctorrr

Üye
hafız bu atarın giderin sebebi nedir? ben bi' neden göremiyorum.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Tamam sorun yok uzatma.

cukuleaks

Üye
Gençler sakin olun ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...