Başlıkta belirttiğim gibi büyük ekranlı(6 inç civarı) ve performanslı bir telefon arıyorum. Bütçem 1000 TL ve şu anda aklımda Samsung Galaxy Mega 6.3 , Prestigio MultiPhone 7600 , Dark Evo P60 gibi telefonlar var.
ve kesinlikle Huawei Ascend Mate olmaz.
şu anda mega oldukça güzel görünüyor benim tek kaygım performans aynı çipset s4 minide de var ve 540x960 ekran çözünürlüğünde c,hazı uçuruyor ancak 1280x720 de ne oacağını tam kestiremiyorum
lens kaliteli ancak şu şekilde nokianın kalitesinde 5mp yani diğer 5mp olanlara göre güzel ancak 720 vs ye yaklaşamıyor.
şu anda mega oldukça güzel görünüyor benim tek kaygım performans aynı çipset s4 minide de var ve 540x960 ekran çözünürlüğünde c,hazı uçuruyor ancak 1280x720 de ne oacağını tam kestiremiyorum
1320 kamerası fena değil. Benim beklediğimden iyiydi ama ne desek boş, gidip görmeniz en iyisi olur.
Galaxy megadansa 1320yi tercih ederim ben. Android alınacaksa temiz note 2 mantıklı olur, bence.
1320 kamerası fena değil. Benim beklediğimden iyiydi ama ne desek boş, gidip görmeniz en iyisi olur.
Galaxy megadansa 1320yi tercih ederim ben. Android alınacaksa temiz note 2 mantıklı olur, bence.
arkadaşlar 6 inç civarı diyorum lütfen yapmayın en az 5.8 inç olur 1320 yi denedim kamerası dediğim gibi iyi ancak o maalesef kadar da değil .
ayrıca mega alırsam cyanogenmod kurabilirim ama yine önemli olan kendi romu eğer çok yavaşlarsa biraz sinir bozar . ben biraz daha p60 a kaydım oldukça hesaplı gibi. kullanan varsa bana ulaşırsa sevinirim.
1320 oldukça güzel cihaz ancak 8.1 çıkana kadar şu anda ihtiyaçlarımı karşılamıyor . ve 8.1 in çıkışıyla yeni modeller duyurulur ve 1320 eskir en azından fiyatı düşer de o zaman görürüz 8.1 ile nasıl oluyor.
ayrıca jiroskop olmaması biraz kafamı kurcalıyor . 1000 TL az buz para da değil .ve 1000 TL veriyoruz iP 4 ten beri bütün telefonlarda olmaya başlayan sensör 1000 TL lik cihazda yok ha dersen çok mu kullanıyorsun jiroskopu . yok da yani neden aynı segmentteki bütün telefonlarda olan özellik bunda yok . Nokianın yanlış "ekonomikleştirme" politilkası bence
Samsung Galaxy Mega 6.3'ten başkasını düşünme. MultiWindow falan çok işe yarar. Hem tablet hem de telefon olarak kullanırsın.Samsung Galaxy Mega 6.3'ten başkasını düşünme. MultiWindow falan çok işe yarar. Hem tablet hem de telefon olarak kullanırsın.