ModX
Moderator
Aç bi hesap da namın yürüsün pala@Genc007 Yahu emmi etiketleyip durma bak şalterlerim atıyor, bende sosyal media şeysinden yok. Benim sadece namım var![]()
Mesaj birleştirildi:
maerkekk

Hadi diğer erkekler sizi de görelim

Aç bi hesap da namın yürüsün pala@Genc007 Yahu emmi etiketleyip durma bak şalterlerim atıyor, bende sosyal media şeysinden yok. Benim sadece namım var![]()
maerkekk

@Genc007 Yahu emmi etiketleyip durma bak şalterlerim atıyor, bende sosyal media şeysinden yok. Benim sadece namım var
Erkeklik mevzusuna çevirme olayı yahuAç bi hesap da namın yürüsün pala
Mesaj birleştirildi:
Hadi diğer erkekler sizi de görelim![]()
Nicke göndermeydiErkeklik mevzusuna çevirme olayı yahu

realDonaldTrumpArkadaşlar bu ara pek takip edemiyorum. Twitter hesabı alanlar bu mesajı alıntılayıp twitter nickini yazarsa sevinirim. Katılmak isteyen diğer arkadaşlar da hesap alıp aynı şeyi yapsın. Sevgiler saygılar.
Mesaj birleştirildi:
@MAERKEK @sinan yüksel
Bunu burdan alınrealDonaldTrump
AldımBunu burdan alın
Hesabımızı kestik emmi, o yüzden teklif etmeAç bi hesap da namın yürüsün pala

Birleştirir necmi. Dimi len? @TurkSawHesabımızı kestik emmi, o yüzden teklif etme![]()
Emmi ben yokum dedim.Gayet sağlam, yedi kişi var bence. Herkes bir hesap alsın ve bu iş huzur içinde çözülsün.
Reklamımızı iyi yaptın ha , vakit olsa da paylaşım yapsam.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Açanlara teşekkürler. Açmayanlar da ya açsın ya da maxicep ölüyor diye bir daha ağzını açmasın. Sevgiler, saygılar...
Ben zaten öyle demiyorum emmi... Amacımızı anlayamadın galibaAçmayanlar da ya açsın ya da maxicep ölüyor diye bir daha ağzını açmasın. Sevgiler, saygılar...

Nedir amacınız?Ben zaten öyle demiyorum emmi... Amacımızı anlayamadın galiba![]()
Bununla ilgili bilgi verme yetkim yok malesef emmiNedir amacınız?

HoşgeldinBende gelebildim sonunda @ömertalatkatı yeni hesap açtım kendime 😊
Mesaj birleştirildi:
ne özlemişim burayı