Şahin beğenmiyorum ben ya
achambo Üye Dede' Alıntı: Şahin beğenmiyorum ben ya Genişletmek için tıkla ... sevdiğinden ısmarlarık sıkma canını - - - Eklendi - - - wifi bi çekiyo bi çekmiyo en uzak yerdeyiz off - - - Eklendi - - - wifi bi çekiyo bi çekmiyo en uzak yerdeyiz off
Dede' Alıntı: Şahin beğenmiyorum ben ya Genişletmek için tıkla ... sevdiğinden ısmarlarık sıkma canını - - - Eklendi - - - wifi bi çekiyo bi çekmiyo en uzak yerdeyiz off - - - Eklendi - - - wifi bi çekiyo bi çekmiyo en uzak yerdeyiz off
KayraBey Üye Konu Sahibi Emma-Watson' Alıntı: Ne kızı len Genişletmek için tıkla ... Yaşlıyım ben elimden tut karşıya geçir
KayraBey Üye Konu Sahibi Buluşma tarihi 8 eylül olarak kararlaştırıldı.yakında buluşmalara konu açılacaktır.
KayraBey Üye Konu Sahibi FatoŞ' Alıntı: Evet Ya ah İstanbulda olmak vardı kaçırmazdım bu buluşmayı gelirdim .. Genişletmek için tıkla ... Buluşmayı Mardin'de yapalım
FatoŞ' Alıntı: Evet Ya ah İstanbulda olmak vardı kaçırmazdım bu buluşmayı gelirdim .. Genişletmek için tıkla ... Buluşmayı Mardin'de yapalım
Nextman Emekli Yönetici Dede' Alıntı: Buluşmayı Mardin'de yapalım Genişletmek için tıkla ... Sen önce bir teşekkür et arkadaş
Dede' Alıntı: Buluşmayı Mardin'de yapalım Genişletmek için tıkla ... Sen önce bir teşekkür et arkadaş
KayraBey Üye Konu Sahibi Nextman' Alıntı: Sen önce bir teşekkür et arkadaş Genişletmek için tıkla ... Ha abi evet yaaa Eline koluna sağlık abi nick için gereken uğraşlarından dolayı
Nextman' Alıntı: Sen önce bir teşekkür et arkadaş Genişletmek için tıkla ... Ha abi evet yaaa Eline koluna sağlık abi nick için gereken uğraşlarından dolayı
KayraBey Üye Konu Sahibi Abi asıl konuyu açtım da Onayda kaldı galiba Ah sende olsan süper olurdu abi...
CABBAR Üye Dede' Alıntı: Burada takılcaz genşler... Sabah 10:00 ile 15:00 arası tam 5 saat boyunca istediğiniz kadar yemek ve çay serbest.Kısaca sömürge imparatorluğunun temelini orada atacağız Genişletmek için tıkla ... Bitmeyen kahvaltı Allaaaaaah
Dede' Alıntı: Burada takılcaz genşler... Sabah 10:00 ile 15:00 arası tam 5 saat boyunca istediğiniz kadar yemek ve çay serbest.Kısaca sömürge imparatorluğunun temelini orada atacağız Genişletmek için tıkla ... Bitmeyen kahvaltı Allaaaaaah
KayraBey Üye Konu Sahibi CABBAR' Alıntı: Bitmeyen kahvaltı Allaaaaaah Genişletmek için tıkla ... Ama 6 eylülden itibaren yemek yeme
CABBAR' Alıntı: Bitmeyen kahvaltı Allaaaaaah Genişletmek için tıkla ... Ama 6 eylülden itibaren yemek yeme
KayraBey Üye Konu Sahibi CABBAR' Alıntı: Ben bu konuya cevap attım ama göremiyorum tepetaklak sevmedim seni Genişletmek için tıkla ... Biz görüyoruz sen rahat ol dostum
CABBAR' Alıntı: Ben bu konuya cevap attım ama göremiyorum tepetaklak sevmedim seni Genişletmek için tıkla ... Biz görüyoruz sen rahat ol dostum
CABBAR Üye Dede' Alıntı: Ama 6 eylülden itibaren yemek yeme Genişletmek için tıkla ... Alırım maaşını hafııız
KayraBey Üye Konu Sahibi CABBAR' Alıntı: Alırım maaşını hafııız Genişletmek için tıkla ... Altı üstü kelle başı 17.50tl Ye ye ye ye kımooon
CABBAR' Alıntı: Alırım maaşını hafııız Genişletmek için tıkla ... Altı üstü kelle başı 17.50tl Ye ye ye ye kımooon