Telefon Tavsiyesi Büyük bataryalı telefon alacagım (Fiyat farketmez) (KONU SİLİNEBİLİR)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tyrann

Tyrann

Üye
    Konu Sahibi
Büyük bataryalı telefon alacagım (Fiyat farketmez) (KONU SİLİNEBİLİR)
Cümleten selamun aleyküm maxicep ailesi.Suan s3 kullanıyorum ve beni yeterince memnun etmiyor bu yüzden yeni bir telefon alacağım.Lenovo vibe z2 pro almayı düşündüm ama ekranın çok büyük ve donanımın biraz eski olması yüzünden pek içim ısınamadı.Xperia Z3 çok güzel bir telefon bataryası da çok iyi ama sırf dokunmatik navigasyon tuşları yüzünden ondan da vazgeçtim.Boyle önerebileceğiniz yüksek batarya kapasiteli iyi donanımlı (5 inc + ekran) bir telefon var mı ? Simdiden çok teşekkürler..

byAndroid

byAndroid

Üye
S5, s6(pil durumu nası bilmiyom yeni olduğu için).
Lg g2, huawei ascend g7, şarj yönünden önerdim bunları

ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
Alabilirsen OnePlus One 64gb öneririm
Bana 1.5 gün full kullanım gidiyorsa kimse sıkıntı cekmez ;)
Snapdragon 801 3gb ram 2.5ghz CyanogenMod yüklü geliyor
Bootloader ve root sıkıntısıda yok tabi cihaz türkiyede yok ;)

Tyrann

Tyrann

Üye
    Konu Sahibi
Onerileriniz için teşekkürler.Bu arada Oneplus One'ı düşünmedim değil :) , Oxygen OS güncellemesi geldi mi peki ?

edit : Bir de Motorola moto maxx diye bir telefon buldum sizce nasıl ?

ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
Onerileriniz için teşekkürler.Bu arada Oneplus One'ı düşünmedim değil :) , Oxygen OS güncellemesi geldi mi peki ?

Beta 1 geldi resmi olarak fakat eksik buglar var
CM hergün test sürümleri yayınlıyor bittiginde 5.1.1 olarak ful sürüm gelecek
Şuan 5.1.1 kullanıyorum Oxygen OS buglar nedeniyle kaldırdım zaten şuan gelen cm ile aynı hürgün daha iyi oluyor, calışmayan hicbirşey yok sadece ufak tefek eklemeler harici (ayrıntılar diyelim) ;)

• Beğen
Tepkiler: Tyrann
Tyrann

Tyrann

Üye
    Konu Sahibi
@ilyas_0177 One plus cok güzel.Ama bir yandan da lg g3 düşünüyorum.Sence hangisini almalıyım ?

The Pancar

The Pancar

Üye
ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
@ilyas_0177 One plus cok güzel.Ama bir yandan da lg g3 düşünüyorum.Sence hangisini almalıyım ?
ikisi arasında nerdeyse fark yok OnePlus geliştiricilerin destekledigi model kazancı ise sınırsız rom destegi
LG nin en iyi modeli G3 32gb tr degil avrupa versiyonu 32+128gb cd destegi var 2tb otg cabası
Kazancı lg nin deneyimi 5.1.1 full versiyon aldı alacagı destek te 5.5 te son bulur
iki cihazıda kullanıyorum ikiside cok iyi %100 kullanım ve deyim var benim tercihim OnePlus 64gb tan yana tabi G3 32gb ta iyidir

• Beğen
Tepkiler: Tyrann
Tyrann

Tyrann

Üye
    Konu Sahibi
Yorumlarınız ve önerileriniz için teşekkürler arkadaşlar.LG G3 almaya karar verdim.

• Beğen
Tepkiler: ilyas_0177 ve baskahmet
ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
LG G3 - MaxiCep bu konuya bakmanı öneririm
Konuya bakmak cözüm olurmu? önce düşüncelerin gelişmesi lazım degilmi?
3100 mah lık batarya en az 1.5 gün sarj süresi verir
Sorun yaşayanlar konumlama ile hava durumunu kapatsın
Ayrıca sürekli aktif olan app leri kapatın
güncellemeleri otomatikten manuel ayara alın
Tabi sadece tavsiye ;)

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Lollipop ile sarjin uzun ya da kisa gittigi yok en azindan G3 icin bu durum boyle bi fark yok eskiye nazaran.Lakin uzun sarj suresi isteyen birisi icin G3 alternatifsiz degil elbet ama ekstra olarak micro sd destegi araniyorsa G3 iyi bir tercih.Tasarim olarak da ustune cihaz tanimiyorum yakin tarihte de tanimayacak gibiyim markanin yenisi G4 bile bu cizgiyi devam ettiremezken (G4 sizintilar dahilinde konusuyorum tabi)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...