Öneri Telefon önerin (Fiyat farketmez)

Sponsorlu Bağlantılar

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Xperia Z3 Compact
Xperia Z3
Xperia Z3 Plus

FatihAltundağ

Üye
asus zenfone 2 alın arkadaşlar ben özelliklerini falan okudum bence çok iyi bir telefon :)

rodinatr

rodinatr

Üye
LG G4 almanı öneriyorum.

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
lumia 640 5 inc
Lumia 640 XL 5.7 inc
Lumia 1520 sanıyorum 6 inc
Bunların şarjı da iyi gider.

fuatkrts

Üye
samsungun note serisi hariç samsunga hiç bulaşma s6 felan hikeye s6 da antutu sonuçları ne kadar 1. sırada olsada samsungun tourchwiz i henüz androide tam oturmuş dgl ben s6 yı kullanırken kastığını gördüm takılmalar yaşadığını gördüm ama note serisi güçlü bi donanım kullandığı için kasma pek yaşanmıyor..huawei ascent G7 daha önce kullandım Emui denen kendi arayüzünü kullanıyo oyun oynarken hariç telefonun henüz ısındığını kastığını görmedim ki oyun oynarken ısınmayan bi cihaz henüz üretilmedi.. ve çok şık bi arayüzü var p8 i sana şiddetle tavsiye ederim.. sony telefonlar sadece kameradan yana çok iyiler düğer türlü arayüzünü ve kullanımını hiç beğenmiyorum iphone zaten işlemci denildimi lider ama donanımdan yana karşılaştırma yaparsan yerlerde sürünür bu devirde 16 GB hafızamı kaldı türkiyede 16 GB modeli 2350 tl içler acısı dalga geçer gibi insanlarla bide şarjı 1810 mAh fazlasıyla yetersiz..sana tavsiyem huawei P8 i sağlam bi şekilde araştır ilk önerceğim telefon huawei P8 sonra note 4 sonra HTC M8..M9 önermem çünkü M8 ile donanım olarak ciddi bi fark yok ama fiyat olarak ciddi fark var iphone a düşkünlüğün varsada xiaomi al kullanımı felan apple a aratmayan android işlemcili çok şık bi cihaz..

• Beğen
Tepkiler: Tyrann ve UpOneTR
OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Meizu mx4 Pro 1000₺

technogamer2345

Üye
Bence senin aradigin telefon Nokia Lumia! ;)

Üst Alt