Buyrun Arkadaşar :)

Sponsorlu Bağlantılar

esmeran3

esmeran3

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Benim aklımd birde z1 compact var

• Beğen
Tepkiler: avast
avast

avast

Üye
Benim aklımd birde z1 compact var
Ama mini modelya biraz gozum tutmuyo o yuzden gerci ne aliesam aliyim mukemmel hissettircek bana simdi 1ghz tek cekiedek 3.3" 512 ram telefonum ne alirsam aliyim hosuma gitcek ama beni uzun sure goturmeside onemli

• Beğen
Tepkiler: esmeran3
esmeran3

esmeran3

Üye
    Konu Sahibi
Bak sony nin cihazlarıda güzel ama ben hiç kullanmadım

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Ama mini modelya biraz gozum tutmuyo o yuzden gerci ne aliesam aliyim mukemmel hissettircek bana simdi 1ghz tek cekiedek 3.3" 512 ram telefonum ne alirsam aliyim hosuma gitcek ama beni uzun sure goturmeside onemli
Z1den daha iyi :D

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Aypon katili :D

esmeran3

esmeran3

Üye
    Konu Sahibi

yeni samsunglara bakman lazım ;) ve Lg g3 e başkasına gerek yok s5 de 4 gb ram diyorlar bu olağan üstü olacak:)

avast

avast

Üye
Ha z1 compact icin :D gb ram yetermi peki :D note3 2.38 gb tin 1.8 ini kullaniyomusta :D

avast

avast

Üye
yeni samsunglara bakman lazım ;) ve Lg g3 e başkasına gerek yok s5 de 4 gb ram diyorlar bu olağan üstü olacak:)
4gb ramse s5 s serisinin patlamasi olur inanilmaz bisey olur gerco 4 der 3.1 olur onunda 2.3 unu sistem kullanir :D

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
  • Beğen
esmeran3

esmeran3

Üye
    Konu Sahibi
yok 4 derse 3,88 der 1. gb yakın kendi kullanır :) geriye yaklaşık 2.5 gb kullanım alanı kalır ve cihaz uçar :)

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
  • Beğen
esmeran3

esmeran3

Üye
    Konu Sahibi
oda ölsün artık dimi :) benim pc 16 ram 2 gb ekran kartı var :)