muhammettvurucu
Üye
Maşallah yarısını bana versen ikimizede yeteroda ölsün artık dimibenim pc 16 ram 2 gb ekran kartı var
![]()

Maşallah yarısını bana versen ikimizede yeteroda ölsün artık dimibenim pc 16 ram 2 gb ekran kartı var
![]()

Note 3 te 3 gb diyo 2.38 ram 1.8 kullaniyoyok 4 derse 3,88 der 1. gb yakın kendi kullanırgeriye yaklaşık 2.5 gb kullanım alanı kalır ve cihaz uçar
![]()
0.6 yi önceden sistem kullanirNote 3 te 3 gb diyo 2.38 ram 1.8 kullaniyo
Note 3 te 3 gb diyo 2.38 ram 1.8 kullaniyo
s4 de bazen bazende 1.54 oluyor ram performans kayı yaşanmıyorHocam s4 biraz sıkıntılıKardeşim 1.6 gb ram kullanımı hangi cihazda var şu an = ben 1 gb ram bana kalıyors4 de bazen bazende 1.54 oluyor ram performans kayı yaşanmıyor
Hocam sohbet ortaminda tavsiye veriyoruz amaSohbet konulu bir konu bence gereksizlere taşınmali.
yinede adminler bilirKardeşim 1.6 gb ram kullanımı hangi cihazda var şu an = ben 1 gb ram bana kalıyors4 de bazen bazende 1.54 oluyor ram performans kayı yaşanmıyor
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bende ki genel durum.
Sadece o mu? Gereksiz samsung programları ama ben hepsini sildim yinede böylesanada 1gb 100 mb kalıyor kardeşimTouchWiz ara yüzü yüzünden bu halde değilmiyiz zaten biz ?
Bazı ozelliklerini kullanıyorum root gerektirenHocam bence clean master a falan gerek yok