avast
Üye
Bende biraz ordayim bide ilk partide satj soketi olu piksel olunca gozum korktubence elite güzel cihaz olacak ama ben genaral mobile güvenemiyorum
Bende biraz ordayim bide ilk partide satj soketi olu piksel olunca gozum korktubence elite güzel cihaz olacak ama ben genaral mobile güvenemiyorum
cihazlar çünkü 2000 lira civarına gelecek kesin
Çünkü tek sağlam cihazı![]()

2200 e kadar cikarim dahasida beni asarKardeşim ne note4 ne s5 ne de z2 2000 e gelirbelki g3 sadece

Ama mini modelya biraz gozum tutmuyo o yuzden gerci ne aliesam aliyim mukemmel hissettircek bana simdi 1ghz tek cekiedek 3.3" 512 ram telefonum ne alirsam aliyim hosuma gitcek ama beni uzun sure goturmeside onemliBenim aklımd birde z1 compact var
Z1den daha iyiAma mini modelya biraz gozum tutmuyo o yuzden gerci ne aliesam aliyim mukemmel hissettircek bana simdi 1ghz tek cekiedek 3.3" 512 ram telefonum ne alirsam aliyim hosuma gitcek ama beni uzun sure goturmeside onemli

Sabahtan beri deneme cozuyorum anlamadim :confused:Aypon katili![]()
Ama mini modelya biraz gozum tutmuyo o yuzden gerci ne aliesam aliyim mukemmel hissettircek bana simdi 1ghz tek cekiedek 3.3" 512 ram telefonum ne alirsam aliyim hosuma gitcek ama beni uzun sure goturmeside onemli

Muhteşem donanım ve boyut olarak ayni hemen hemen o yüzdenSabahtan beri deneme cozuyorum anlamadim :confused:

Ama o note 3Ha z1 compact icingb ram yetermi peki
note3 2.38 gb tin 1.8 ini kullaniyomusta
![]()
hd ekranda adreno 330 cok iyi4gb ramse s5 s serisinin patlamasi olur inanilmaz bisey olur gerco 4 der 3.1 olur onunda 2.3 unu sistem kullaniryeni samsunglara bakman lazımve Lg g3 e başkasına gerek yok s5 de 4 gb ram diyorlar bu olağan üstü olacak
![]()

Zaten android cihazları mafediyor4gb ramse s5 s serisinin patlamasi olur inanilmaz bisey olur gerco 4 der 3.1 olur onunda 2.3 unu sistem kullanir![]()
Hiç sanmıyorum Windows 8 yuklesen çalışır vallayok 4 derse 3,88 der 1. gb yakın kendi kullanırgeriye yaklaşık 2.5 gb kullanım alanı kalır ve cihaz uçar
![]()

Hiç sanmıyorum Windows 8 yuklesen çalışır valla![]()

Benim pc 512mb ramdi vefat ettiaynen ya 4 gb ramli bi laptop bile sana ne imkanlar sunuyor![]()