Bütün Ses Müzik Oynatıcılar Burada Önizlemeli

Sponsorlu Bağlantılar

pRime.

pRime.

Üye
Müthiş paylaşım çok teşekkürler.

araknafobiatr

Üye
Bende 6288 vardı...Onun müzik playerinde son attığım şarkı en sona gidiyordu...İki klasötüm vardı...Biti yerli diğeri yabancı...
Yerli 1-60 arası yabancı 61-135 yarsı...Yerli klasörüne bir dosya atınca bu dosya music playerde yerlinin sonuna gidiyordu yani 61 şarkı oluyordu...Yabancıya attığımda en sona yani yabancının sonuna 136 ya gidiyordu....

Bu 5800 music playerlerinde hep isme göre sıralı...Bu neden böyle?Bir müzük player yokmu tarihe göre sıralayacak?
Yerli yabancı gibi yapmasada en son eklediğğim şarkılar en sona gitsin...Bunu yapan bir program var mı....Ne olur yardımcı olun...Şimdi 5800 da 500 şarkı vr yeni şarkı atınca nerde bulamıyorum :(

semihalbayrak

Üye
Çok teşekkürler dost :)

zalimm12

Üye
ağa bunlardan hangileri n73 e uyar

darağacı

Üye
güncellenmesi lazım

ikbal dilek

Üye
tesekkurler

STaT!C

STaT!C

Üye
:ünlem:Audible mp3 çalara nasıl müzik eklicez kardeşim bir türlü bulamadım :hmmm

speed92

speed92

Üye
teşekürler kardeşim güzel bir paylaşım olmuş

baqbaq

baqbaq

Üye
Kardeş TTPod'u yükledim 5800. İlk önce süresi geçmiş sertifika dedi, tarihi geri aldım yükledim fakat programa girmeden hata alıyorum. Özellik Desteklenmiyor diye. Bi yardım edebilirmisin.

servet243

Üye
arkadaşlar ben 6230 icin oyun ve uygulama bulamadım ne yapmam gerek

mrt1399

mrt1399

Üye
eyw emeğine sağlık

moonsrose

Üye
yaa çok iyi tesekkürlerde ben yükleyemedim tlfnuma nasıl gönderip kuracagım yardm edermisiniz

Mertole2

Mertole2

Üye
teşekkürler allah razı olsun

cihan_01

Üye
eline sağlı tesekkürler

erenlceren

Üye
] süpersin kardeş eline aklına zekana saglık seni tanımak isterdim teşekkür ederim programları kullanıpta teşekkür etmeyenler adına

Favorite

Favorite

Üye
    Konu Sahibi

konkasör

Üye
teşekürler

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
güzel paylaşim teşekkürler

leprosy39