ferhat bu balık tutma ayununu rardan ben bi rtürlü cıkartamadım dostum paso hata veriyo tarif edersen sevinirim bide bu oyunun trial olmaması için her oyunun ardından patch yükleyecekmiyiz yoksa tek bisfererde oluyormu yardım edersen çok sevincem dostum sağol
Exe dosyasını tıklayıp aç alttaki inputlara tik atın sonraki adımda extract to pcyi seç exe dosyasıyla aynı yerde n-gage uzantılı oyun dosyasını göreceksin onu telefonda E:/n-gage içine at tamamdır
ferhat bu balık tutma ayununu rardan ben bi rtürlü cıkartamadım dostum paso hata veriyo tarif edersen sevinirim bide bu oyunun trial olmaması için her oyunun ardından patch yükleyecekmiyiz yoksa tek bisfererde oluyormu yardım edersen çok sevincem dostum sağol
rar dosyasını açtıktan sonra içinde rarlı dosyalar göreceksin onların tümünü masaüstüne çıkar ondan sonra o çıkardığın rar dosyalarının içindekileri de çıkar .rar .r00 .r01... şeklinde kaç parçaysa aynı yere çıkardıktan sonra herhangi birini aç oyunu göreceksin.
Patch bi defalığına kurulur ondan sonra gerek yok kurmaya
ya ferhat bu dosyaları rapidden ve maxishareden başka yerde bulamayızmı ya yada bilgisayarına yükleyenler varsa mesaj altına not olarak bırakabilirmi teşekkürler
biraderim oyunların hepsini toplu indirmek saatleri alıyor gibi kafeden indirmeye çalışıyorum ama 8 kb la indiriyor maxishare den kaynaklanıyor olabilir mi? başka bi siteye upload edemez misin ya da eklenti yapamaz mısın?
--------------- Ekleme ---------------
bi de patch.sis güvenilmeyen uygulama diye hata verdi n73 de?
oyunlar full arkadaslar.partlarda birbirinden bağımsız.partların hepsini seçin buraya çıkart deyin sonra çıkan klasöre buraya çıkart deyin çıkan exe dosyasına 2 kere tılayın çıkan kutucukları işaretleyin ve partların oldugu klasöre bakın orda göreceksiniz çıkan dosyayı.hafıza kartında n gage yazan klasöre atın oyun otomatik tanınıyo ordanda yüklersiniz zaten herkese saygılar...
benim yaptığım hatayı yapan vardır belki..
bende fifa 08 daha önceden var diye buradakini indirmedim ilk başta.. trial kalkmadı tabii.. sonradan buradakini indirince problem kalmadı..
N95 20 versiyon cihazımda denedim ve işlemleri adım adım yaptım açıkçası oyunların önündeki trial yazıları gidince bayağı bir sevindim ancak oyunu açınca maalesef yine code istiyor yine satın al diyor
Oyun içeriğinde de trial sürün aynen devam etmekte dolayısıyla maalesef bu uygulama sadece trial yazısını ortadan kaldırıyor.
Ama vazgeçmek yoook...
N95 20 versiyon cihazımda denedim ve işlemleri adım adım yaptım açıkçası oyunların önündeki trial yazıları gidince bayağı bir sevindim ancak oyunu açınca maalesef yine code istiyor yine satın al diyor
Oyun içeriğinde de trial sürün aynen devam etmekte dolayısıyla maalesef bu uygulama sadece trial yazısını ortadan kaldırıyor.
Ama vazgeçmek yoook...
Arkadaşım verdiğim linklerdeki binpda crac kli oyunları yüklediysen olmamasına imkan yok.Eğer n-gage in orjinal kendi n-gage uzantılı oyunlarını kurup üzerine patch.sis i yüklersen sadece trial yazısı kalkar.Sorunun burdan kaynaklanmadığından emin ol