Bütün İphone 3G ler çöpe 4G geliyor:)

Sponsorlu Bağlantılar

kngbld

kngbld

Üye
Ben Amerika'dan 1 hafta once geldim ve Ordaki unlu telefon şirketleri Sprint , AT&T firmaları 4G'nin reklamlarını baslatıyordu.

merit3300

merit3300

Üye
türkiye 3g yi bir halletsinde sonra... türkiyede 3g nin en az %80 kapasitede ve verimlilikte çalışması için en az 2 yıl süre gerekiyormuş bunu diyen turkcell ceo su

bambam61

Üye
bence 4g ler de çöpe htc var :) kat kat daha performans ve özellikleri var sadece şekil bakımından ve popülerlik bakımından pek iktidar sayılmaz ama diğer özellikler bakımından lüks telefon

kill4youfenerbahçe

kill4youfenerbahçe

Üye
    Konu Sahibi
bence 4g ler de çöpe htc var :) kat kat daha performans ve özellikleri var sadece şekil bakımından ve popülerlik bakımından pek iktidar sayılmaz ama diğer özellikler bakımından lüks telefon
Bu HTC modelinin hangisi iphone dan daha üstün özellikleri var tamam belki iş dünyası için güzel ama bir oyun dünyası için bence çok kötü bir cihaz NFS,BAİ oynamak ne kdr zevk verir diyecem bu cihazlara bu oyunlar yüklenemez diye biliyorum.Hayır zaten iş dünyasının telefonuda belli BlackBerry kessinlikle süper işletim sistemi iphone dan daha iyi mail geldiğinde direk sana mail geldiğini bildiriyor ama iphone sadece mail sayfasına girince sinyal veriyor.Ama nedense HTC yi bir sınıfa sokamıyorum ne oyun dünyasına nede iş dünyasına hitap ediyor.Bilmiyorum denemedim ama arkadaşta vardı onu bana satmam için verdi kullandım ama bir zevk alamadım.Kullanan fazlada bir kullanıcı kitlesi görmedim.Toplasam hayatımda snrm 5 HTC kullanan kişi görmüşümdür.

ravenauss

Üye
gördüm güzel çihaz ama 3g sende varsa sen cöpe atarsın :)

Üst Alt