Bütün İphone 3G ler çöpe 4G geliyor:)

Sponsorlu Bağlantılar

kill4youfenerbahçe

kill4youfenerbahçe

Üye
    Konu Sahibi
Bütün İphone 3G ler çöpe 4G geliyor:)
Arkadaşlar Hürriyet gazetesinde okuduğum yeni İphone 4G telefonları ile ilgili bir haberi sizinle paylaşmak istiyorum.Merakla bekliyorum 4G yi kessinlikle sahip olmak isteyeceğiniz bir cihaz geliyor.Nokia ne cevap verecek çok merak ediyorum.Artık Nokia yada İphone demek istemiyorum.Umarım çok kısa sürede çıkmaz daha 3G ile yapacağım çok şey var 4G biraz beklesin yaa:(

• Beğen
Tepkiler: phasan, meboli, M3L!H ve 1 kişi daha

silop_kms

silop_kms

Üye
bizde 3g yi bekliyoruz:)

Catty

Catty

Emekli Yönetici
4G'de gelir inşallah :D

Lion Heart

Lion Heart

Üye
daha çıkmaz bence. çünkü ürünün güncellenmesinin ibr sebebi yok. hem dünyada 3g daha yaygın 4gye göre. hem bi düşünün türkiye de 4g teknolojisini kullanamaycaksınız. Bence boşa çıkmış olur. ayrıca çıkan haberlein vs. fake olduğuna innaıyorum.

kill4youfenerbahçe

kill4youfenerbahçe

Üye
    Konu Sahibi
daha çıkmaz bence. çünkü ürünün güncellenmesinin ibr sebebi yok. hem dünyada 3g daha yaygın 4gye göre. hem bi düşünün türkiye de 4g teknolojisini kullanamaycaksınız. Bence boşa çıkmış olur. ayrıca çıkan haberlein vs. fake olduğuna innaıyorum.

Arkadaşım Türkiye de 3G yok ama olmasada iphone kullanıyorum.4G teknolojisi olmasın gene iphone 4G kullanırım süper bir cihaz.Oturup bilgisayar başında oyun oynmam ama Need for Speed süper oyun dün uykusuz kaldım arkasından Terminatör en sonunda Ben efsaneyim filimini izleyip uyudum bir telefon bir insana bu kadar zevk veremez.Issız bir adaya düşsem sanırım yanımda şarjı asla bitmeyen bir iphone isterdim sıkılınca güzel güzel oynardım:)

--------------- Ekleme ---------------

Umarım çok kısa sürede çıkmaz daha 3G ile yapacağım çok şey var 4G biraz beklesin yaa:(

3G ile aranızda ne var :huhu::huhu::coold:

Aramızda süper bir bağ var sende biraz kullansan seninde olur diğer telefonların yüzüne bile bakmayacağından eminim.Kız arkadaşım sordu ben mi iphone mu diye sana yemin ederim ağzımdan saçmalama ne demek o tabiki seninsin hayatım diye bir laf çıktı ama kalbimden tabiki de iphone dedim.Sana bunu çok açık ve net söylüyorum.

SlashGun

SlashGun

Üye
İlginç .. Bence bu kadar bağlanma , hastalık yapmasın sana ;) Kendine
dikkat et derim ..!

Odysseus

Odysseus

Üye

Aramızda süper bir bağ var sende biraz kullansan seninde olur diğer telefonların yüzüne bile bakmayacağından eminim.Kız arkadaşım sordu ben mi iphone mu diye sana yemin ederim ağzımdan saçmalama ne demek o tabiki seninsin hayatım diye bir laf çıktı ama kalbimden tabiki de iphone dedim.Sana bunu çok açık ve net söylüyorum.

Blackberry 9500 Storm kullanıyorum şu an. I Phone almayı hiç düşünmedim. Tabi zevk meselesi ama her zaman Blackberry bu işin ustasıdır. Tabi telefonu ne amaçla kullandığımıza bağlı. İş amaçlı, sadece alo demek amaçlı ya da, eğlence amaçlı. Bu cihaz üç ihtiyacımı da karşılıyor. Ayrıca benim dünyada hiçbirşey nişanlımdan daha değerli değildir. :oke:

kill4youfenerbahçe

kill4youfenerbahçe

Üye
    Konu Sahibi
Blackberry 9500 Storm kullanıyorum şu an. I Phone almayı hiç düşünmedim. Tabi zevk meselesi ama her zaman Blackberry bu işin ustasıdır. Tabi telefonu ne amaçla kullandığımıza bağlı. İş amaçlı, sadece alo demek amaçlı ya da, eğlence amaçlı. Bu cihaz üç ihtiyacımı da karşılıyor. Ayrıca benim dünyada hiçbirşey nişanlımdan daha değerli değildir. :oke:

9500 çok merak ediyorum iphone katili olarak lanse edildi bulursam almayı planlıyorum ama blackberry 8500 kullanmıştım pek sevemedim mail trafiği fazla olmayınca işime yaramadı.Ama hakkı ile kullanan herkes çok ama çok memnun benim biraz boş vaktim olunca oyun oynamak daha çok hoşuma gidiyor int kullanmayı pek sevmiyorum ama bütün bunlara rağmen stormu kullanmayı kessinlikle istiyorum.

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
Soylenti bunlar sadece teori ayrica iphonenin yeni cihazinin adi 4g olmayacak haberiniz olsun

djfocus31

Üye
4g gelse ne yazcak arada ne fark varki hem 3g sistemi kuruldu yayıldı bütün dünyaya 4g gelse burda kullanamıcas bu 1 millet daha 3g zor alıyo 4g türkiyede 2000den assa olmas. ee millet nabcak.._? 3.2 ile 2 mp arasındada cok bir fark olacagını sanmıyorum 2sindede flash yok gece cekimi yok millet 12mp ckarıyo bunlar hala 2de 3 te bence bekleyin yazın sony ericsoon ckarcak dokunmatik 3.5 inc ekran 12.1mp kamera..:) lenside kötü degl belirtiyim..

06Nurettin

Üye
Arkadaşlar sizden ricam iphone 3g leri hangi çöpe attığınızın adresinide verirseniz çok memnun olurum.....:pro:

erdikayagfb

Üye
arkadasım bu bir yalan haber yani bu kadar kısa surede hemen 4g cıkarmazlar daha 3gs i yeterli miktarda satamadılar ki

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Iphone alan zaten işlevi için değil havası için alıyor.3G ve 3GS de ön kamera bile yok. onu geçtim önceki 3G de video çekme, düzenleme, sonrasında e-posta, MMS ya da MobileMe ile paylaşma olanağı bile yok.Nasıl bir cihaz ve nasıl bu kadar tutulabiliyor anlamıyorum.Demekki zevk meselesi:hmmm

goldonfreeman

goldonfreeman

Üye
avrupa 4g gecış için hazırlanıo dıye duydum ama iphone 4g de cıkarsa daha Türkiyeye glmez

GrabellA

GrabellA

Üye
beyler türkiyede bırakın ilçeleri merkezde bazı yerler 3g vermiyo hem 4gden önce 3.5g var :D

kaizers

Üye
Arkadaslar bu haber 3G(S) cikmadan onceki haber, yani 5-6 ay onceki haber ki ozaman okumustum bu haberi, ozaman adinin 3G S olacagi bilinmiyordu piyasada ise 3g modeli bulunuyordu bu yuzden tahminen 4g olailir uzerine bir haber yapmislardi ve cikan telefon 3G S oldu. Hepsi bu.... :)))

ibrahim

Üye
Biz su 3g teknolojisinde yararlanalım da 4g geldiği zaman kafa yoralım tabi 4g bi 10 yıl sürer sanırım daha 3g heryerde yokkk

atakax

atakax

Üye
Arkadaşım Türkiye de 3G yok ama olmasada iphone kullanıyorum.4G teknolojisi olmasın gene iphone 4G kullanırım süper bir cihaz.Oturup bilgisayar başında oyun oynmam ama Need for Speed süper oyun dün uykusuz kaldım arkasından Terminatör en sonunda Ben efsaneyim filimini izleyip uyudum bir telefon bir insana bu kadar zevk veremez.Issız bir adaya düşsem sanırım yanımda şarjı asla bitmeyen bir iphone isterdim sıkılınca güzel güzel oynardım:)

--------------- Ekleme ---------------

Abi lütfen su aniyi yayalım kırıldım koptum burda gülmekten aynısı bana olsa aynısını solerdim:D

zibidi39

zibidi39

Üye
3 4 5 benı ılgılendırmez 3g yı destekleyen bı telefonum olmasına ragmen suanakadar benım hıcbı ısıme yaramadı ve cewremdede 3gnın elı ayagı oldugunu soleyen hıc ınsan gormedım benım ıcın onemsız bı gelısme ama haber ıcın saol

Üst Alt