Telefon Tavsiyesi Bütçem Fazla Değil Yardım Edermisiniz

Sponsorlu Bağlantılar

lazye

lazye

Üye
Lenovo P70 ama bulabilirsen o fiyata alabileceğini çoğu cihazdan daha fazla performans alırsın mesela GTA Sa Max ayarlarda yağ gibi kayıyor :)

Nihatr05

Nihatr05

Üye
    Konu Sahibi
Ürünü gidip inceleme şansınız varsa gidip inceleyiniz. Yorumlara bakarsanız kafanız çok karışır. Ben teknoloji sektöründe satış temsilcisiyim cihazı incelemiştim dokunmatiğinde bi olumsuzluk göremedim. Elektronik birazda şans işi.

Aynen şans ihtimali böyle sorunlar gm de daha çok yaşanıyo samsunga göre o yüzden işimi çok fazla şansa bırakamam.Size bir sorum olacak alacağım ürünün fiyatını ödemeden önce kutusundan çıkarıp inceleme şansım olurmu ?
Lenovo P70 ama bulabilirsen o fiyata alabileceğini çoğu cihazdan daha fazla performans alırsın mesela GTA Sa Max ayarlarda yağ gibi kayıyor :)

Bulmak sıkıntıysa ben almıyım fazla zamanım yok :)

tarık_07

Üye
Aynen şans ihtimali böyle sorunlar gm de daha çok yaşanıyo samsunga göre o yüzden işimi çok fazla şansa bırakamam.Size bir sorum olacak alacağım ürünün fiyatını ödemeden önce kutusundan çıkarıp inceleme şansım olurmu ?
Ben sony z2 aldım kilit tuşu bozuldu 15 gün sonra. 1 hafta da garantiye gitti ve yapıldı. Şans işi marka tanımıyor. Ürünün faturasını kestirmeden ürünün kutusunu açıp bakamazsın. Ama teşhirde vardır teşhirden inceleyebilirsin.

Nihatr05

Nihatr05

Üye
    Konu Sahibi
Ben sony z2 aldım kilit tuşu bozuldu 15 gün sonra. 1 hafta da garantiye gitti ve yapıldı. Şans işi marka tanımıyor. Ürünün faturasını kestirmeden ürünün kutusunu açıp bakamazsın. Ama teşhirde vardır teşhirden inceleyebilirsin.

Peki anladım ilginiz için teşekkür ederim.

byAndroid

byAndroid

Üye
Grand prime da iyidir ön kamerası özellikle full hd video kaydı yapabiliyordu sanırım arayüz de yağ gibiydi benim teşhir de incelediğimde öyleydi

Emre

Üye

Üst Alt