DaNq3rB0y
Üye
Buralardayız kardeşim yardımcı olmaya çalışırımÇok güzel eğlenceli bi konu oldu bnim görüşümce eğlenceli geldi konu banasaol un beyler ya bu konu burda kapanmasın yine ben bi kaç monitör tavsiyesi istiyeceğim ilerde (para kalmadı elimde )Fiyatlar eylül e kadar düşer inş. Para eylülde elimde olacak
Mobilden atamıyom resimleri yani pc deki gibi bi arada deiller ya ondan due bi uğraşam bi şeyler yapıp atacam resmini sana :Buralardayız kardeşim yardımcı olmaya çalışırımsistemin son hali nasıl oldu ?
sıkıntı yokMobilden atamıyom resimleri yani pc deki gibi bi arada deiller ya ondan due bi uğraşam bi şeyler yapıp atacam resmini sana :
Linkini atabilirmisino anakart o rami desteklemez sen rami benim dediğimi al 16 israf günümüzde 8 fazlasıyla yeterli diyom
Aynen, ileride yani yaklaşık 2 yıl sonra falan ram eklemesi yaparsa iyi olur. Şu anda fazlalık. Bazı kişilere tavsiye ediyorum ama onun nedeni de pc yi bir kere almak istemesi. Yani 1 kere alayım tam olsun mantığı. Böyle düşününlere 12 ya da 16 GB Ram tavsiye ediyorum ki, ileride sıkıntı çekmesino anakart o rami desteklemez sen rami benim dediğimi al 16 israf günümüzde 8 fazlasıyla yeterli diyom
dedim zaten ilerde bir dört ekler yeterli olurAynen, ileride yani yaklaşık 2 yıl sonra falan ram eklemesi yaparsa iyi olur. Şu anda fazlalık. Bazı kişilere tavsiye ediyorum ama onun nedeni de pc yi bir kere almak istemesi. Yani 1 kere alayım tam olsun mantığı. Böyle düşününlere 12 ya da 16 GB Ram tavsiye ediyorum ki, ileride sıkıntı çekmesinAma "şu anda" 16 gereksiz. Ama en önemlisi SSD
E ben ilerde 16 lık ramı tqkmak için anakartı değiştirmek zorunda kalmıcammıdedim zaten ilerde bir dört ekler yeterli olurssdyi alacak arkadaş
Hayır. Anakartta ram slotları bulunuyor. O slotlarda yer varsa ve aldığın ramler anakartınla uyumlu olursa sorunsuz ram eklemesi yapabilirsinE ben ilerde 16 lık ramı tqkmak için anakartı değiştirmek zorunda kalmıcammı
peki bnim şu anki sistemimdeki 16 gb lık trident ram ile anakart uyumlu mu ?Hayır. Anakartta ram slotları bulunuyor. O slotlarda yer varsa ve aldığın ramler anakartınla uyumlu olursa sorunsuz ram eklemesi yapabilirsin
hocam gerek yokki aradaki farkı hissedemezsn 1866 mhz yeterliEe anakartı değiştiriyim o zaman
Müdür sanırım o 16 GB ram elinde zaten vardı, para vermedi yani. Ondan öyle diyor.hocam gerek yokki aradaki farkı hissedemezsn 1866 mhz yeterli
Karar şugençler bu muhabbet giderek çıkmaz yola giriyor artık bir karar verelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?