Telefon Tavsiyesi bütçe 1600

c7 türkiyede var ama mağazalarda yok
mi5 de önerebilirim s7 seviyesinde

Tepkiler: By_Casparov
iPhone 5s kullanıcısı olarak tavsiye edebilirim.Fakat şarj konusunda çok iddaalı olduğu söylenemez.

iPhone ile uygulamasından gönderildi.

Invoke

Üye
mi5 aldık birkaç hafta önce hepsiburadan, tavsiye edebilirim.

Konu Sahibi
iPhone 5s kullanıcısı olarak tavsiye edebilirim.Fakat şarj konusunda çok iddaalı olduğu söylenemez.

iPhone ile uygulamasından gönderildi.
günü çıkarabiliyosa ne ala daha önce iphone 4 kullandım 2 yıl falan hoş düşük model olmasına rağmen memnundum herşeyinden

günü çıkarabiliyosa ne ala daha önce iphone 4 kullandım 2 yıl falan hoş düşük model olmasına rağmen memnundum herşeyinden

Günü çıkarıyorum tabi ki.Yani aşağı yukarı bir gün kadar gidiyor sarjı.Telefon elinden düşmeyen birisi iseniz powerbank tavsiyemdir. [emoji846]

#

lazye

Üye
benim tavsiyem marka takıntın yoksa mi 5 alman çok yararlı bir seçim olacaktır öyle bilinmedik marka dersen Türkiyede bilen kişi azdiye dedim o zaman S6 al kardeşim

iPhone SE alabilirsin hem çok güçlü hemde sarjı iyi giden bir telefon(1 günü çıkartır)tek kötü yanı ekranı küçük güncelleme konusunda rahat ol 3 yıl daha güncelleme alıcak bir cihaz o Apple'ı sakin diğer markalarla karıştırma güncellemeyi 1 sene önceki cihazlarına vermeyen dandik firmalardan değil bu konuda için rahat olsun eğer ekran boyutu sorun olmayacaksa çok memnun olacağınız bir cihaz olabilir tavsiye ederim.

Konu Sahibi
onun içinde güncelleme desteği kesilecek dendi öyle okudum

Mi 5 bencede. Onun yanında S6 veya Samsung C5 - C7 arasından seçim yap. C modelleri yeni çıktı bomba gibi cihazlar herseyiyle tavsiye ederim

Tepkiler: hikmet366
    Konu Sahibi
Mi 5 bencede. Onun yanında S6 veya Samsung C5 - C7 arasından seçim yap. C modelleri yeni çıktı bomba gibi cihazlar herseyiyle tavsiye ederim
samsung çalışanına c serisini sordum bana alma pişman olursun dedi türkiyeye gelmeyecek falan dedi yoksa c serisi efsane güzel

lazye

Üye
Yalan haber yapmışlar..Apple müsterisine böyle saçma şeyler yapıcak kadar dandik firma değil emin olabilirsin..En az 3 yıl daha güncelleme desteği var SE'nin..
3 yıl yılan hikayesi yalnız 3 yıl olacağını söyleyemezsin en fazla 1-1.5 yıl olur o kadarda olmaz

3 yıl yılan hikayesi yalnız 3 yıl olacağını söyleyemezsin en fazla 1-1.5 yıl olur o kadarda olmaz
Daha önceden hiç iPhone kullandınmı Apple hangi cihazına 2-3 yıl güncelleme verip kesti hiç bir cihazını toplamda kaç yıl aldığını cihazların bi araştır istersen SE geçen yıl çıkan cihaz ve hala daha 3 YIL ! Güncelleme alıcak emin olabilirsin.

samsung çalışanına c serisini sordum bana alma pişman olursun dedi türkiyeye gelmeyecek falan dedi yoksa c serisi efsane güzel
Cihazlar geldi satışta ama hangi çalışan bu tarz şeylerden anlıyor ki? Çoğu neyin ne olduğunu bile bilmiyor
Bu arada mi 5 beyaz 1150 liraya düşmüş inanamıyorum

Konu Sahibi
Cihazlar geldi satışta ama hangi çalışan bu tarz şeylerden anlıyor ki? Çoğu neyin ne olduğunu bile bilmiyor
Bu arada mi 5 beyaz 1150 liraya düşmüş inanamıyorum
nasıl bi cihaz ben şunu bi detaylı inceleyeyim ya bugün biri daha söyledi bana