Bütçe 1200 TL

123ql

Üye
    Konu Sahibi
Bütçe 1200 TL
Arkadaslar hangi telefonu alayim bakin oyun istemiyorum sadece internet ve wifi için baska bir sey icin degil aklimda nexus 4 var ama onda acayip isinma ve wifi çekmeme sorunu varmis telefonu ekim veya aralik ayinda alicam tavsiyelerinizi bekliyorum simdiden tesekkürler

Invoke

Üye
Şuan için SP derdim ama eylülde yeni modellerin duyurulmasıyla fiyatlar düşer 1200e daha farklı seçeneklerin olur, ekim aralık gibi tekrar konu aç istersen

iOSait

Üye

hangi telefonda ısınma yok ki s4 fırın gibi zaten xperia sp veya nexus4 al

DiaBLoS

Admin
Nexus 4 ilk tercihin olsun .
2.tercihin ise S4 Mini ...

DiaBLoS

Admin

Kim diyorsa wifi çekmiyor vs yalan söylemiş ya da sallamış diyeyim .
Isınma sorunu her cihaz da olduğu gibi Nexus 4 de de olabiliyor . Wi fi çekmeme gibi bir dert asla yok . Çok hızlı bir şekilde girebiliyorsun internete.
Bizzat kullanıcısı olarak söyleyebilirim .

Tepkiler: -efşan

fk555897

Üye
Bence Nexus 4 veya multimedya özellikleri iyi olsun dersen Sony Xperia SP al.

s4 mini deki adreno 305 gpu su adreno 225 ten iyimidir? Yada mali400mp den? Eğer iyi değilse tavsiye edilecek cihaz değil adreno 320 li nexus4 varken.

Adam oyun istemiyorum demiş siz gpudan bahsediyorsunuz . Sen eline al s4 miniyi beğeneceksin oyunda da sıkıntısı yok oynamayacak olsanda batarya süresi kamerası wifiside güzel şık telefon ele de oturuyor incele derim.

smh60

Üye
Sırf net wi-fi için 1200 tl fazla değilmi

alacağın zaman tavsiye istemelisin. şu an aldığın fikir sana sadece eğlence olur. aralığa kadar ne modeller çıkar...

-efşan

Üye
Htc One Mini'nin gelmesini bekleyebilirim diyorsan yakında gelir ve de alınası bir cihazdır.
Fiyatı da aşağı yukarı bütçene uygun olur.

Bence one mini doğru bir tercih olmaz s4 miniden çok eksiği var.

madem oyun çık önemli değil sony xperia sp htc one mini s3 s4 mini bunlara bak

bugün teknosa da sordum s4 mini ellerinde kalmamış iyi satıyor heralde