BursaSpor'da Marcos Senna sesleri yükseldi.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mali Özdemir

Mali Özdemir

Üye
    Konu Sahibi
BursaSpor'da Marcos Senna sesleri yükseldi.
Geçen yılın şampiyonu Bursaspor gözünü Marcos Senna'ya dikti.





Sezon başında transfer edilen Arjantinli futbolcular Nunez ve Steinert'ten beklenen performansı alamayan Bursaspor devre arasında yapılacak operasyon için düğmeye bastı.
İspanyol Villarreal kulübünden Jozy Alditore ile görüşmeleri sürdüren Yeşil-Beyazlılar, aynı takımda bulunan tecrübeli orta saha oyuncusu Marcos Sennaya da teklif götürdüğü öğrenildi.
Spor Toto Süper Ligi'nde 2010-11 sezonu ilk devresinin tamamlanmasına 3 maçlık zaman kala,Bursaspor yönetimi de devre arasında takıma katacakları yeni isimler için görüşmelerini hızlandırdı.Teknik direktör kadrosunda görmek istediği isimler ile görüşen yönetim, ilk olarak İspanyol Villarreal kulübünden Jozy Alditore ile temasa geçti. Villarreal ile sözleşmesi 2014 yılında sona erecek 21 yaşındaki ABD'li golcü için temaslarını sürdüren yönetimin,Altidore'un yüksek bonservis bedelini aşağıya çekme uğraşını sürdürüyor.
Öte yandan başarılı teknik patron Sağlam'ın listesinde bulunan bir diğer futbolcu olan ve Altidore ile aynı takımda oynayan başarılı orta saha oyuncusu Marcos Senna ile de temasa geçildiği, Brazilyalı futbolcuyla görüşmelerin sürdüğü öğrenildi.
2002 yılından bu yana Villareal forması giyen ve transferinin ardından İspanyol vatandaşı olan 34 yaşındaki tecrübeli futbolcu, 28 kez İspanya Milli Takım formasını giydi. Takımıyla 216 karşılaşmaya çıkan Senna, bu karşılaşmalarda 14 gole imza attı. Deneyimli futbolcu, 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda İspanya Milli takım formasını giyerek,en iyi onbir içerisinde de yer almıştı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt