Bursaspor taraftarından TRT'ye tepki!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bursaspor taraftarından TRT'ye tepki!
Bursalı taraftarlar, takımlarının dün akşam Türkiye Kupası D Grubu'nda Kırıkhanspor ile oynadığı maçı yayınlamayan TRT'ye tepki gösterdi!











'BursasporFan' adlı sitesinden yapılan açıklamada, "Şampiyon Bursasporumuz'un maçını canlı yayınlamayıp üç büyük yalanının arkasına sığınarak şu anda ligde 9. sırada olan ve Avrupa'da bile olmayan Galatasaray takımının maçını yayınlayan TRT devlet kanalımızı anlayamıyoruz" denildi.
Açıklama şöyle: "Dün akşam saat 19.00'da Ziraat Türkiye Kupası D Grubu Bursaspor-Kırıkhanspor maçını canlı yayınlamamasını hayretler içinde karşılıyoruz.
Şampiyon Bursasporumuz'un maçını canlı yayınlamayıp üç büyük yalanının arkasına sığınarak şu anda ligde 9. sırada olan ve Avrupa'da bile olmayan GS takımının maçını yayınlayan TRT devlet kanalımızı anlayamıyoruz
Bursaspor taraftarı sadece Bursa'da olmadığı gibi dünyanın her yerinde milyonlarca taraftarımız vardır. Peki bu taraftarlar hangi olanaklarla bu karşılaşmayı takip edeceklerdir ? TRT-1 de verilmiyorsa da TRT ailesinin diğer kanallarında neden yayınlayamadınız?
TRT Stadyum programında tarafsızlıktan sohbet etmeniz güzel fakat uygulamada bu ne perhiz ne lahana turşusu demek gerek.
Bu yapılanlar tüm Anadolu adına Anadolu'nun Yılmaz kahramanı Bursasporlular önderliğinde tepki çekmektedir."
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt