Bursa'da AKG kulaklık satan yer!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
Bursa'da AKG kulaklık satan yer!!
Benim Philips oneill kulaklığın küçük kablosunu bozdum ve kulaklık sizlere ömür. Şimdi 150-230 tl arası kulaklık arıyorum. Herkes AKG Övüyor. Metal Müzik için iyi diyorlar. Sizin bildiginiz bursa da AKG satan biryer varmı? Ve iyi diyebileceğiniz bir kulaklığı.
Yardımcı olursanız çok sevinirim.

RecepBerkA

RecepBerkA

Üye
Anatoliumda Media Markt da var

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Akg k450 metal muzikte cok basarilidir :oke: inceleme konusu acmistim ama fotograflari koyma firsatim olmadi bugun koyarim belki konumu inceleyebilirsin :oke:

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
K450 ye benziyen recepberkanin dediği yerde bir akg gördüm 249tl. Inanki sesi çok yumuşak ve net ancak bas ile bateriyi kaldiramadi. Rammstein feuer und wasser de müziğin ilerledigi bur noktada resmen kulaklık patladı. Sesi çıkaramadı. Benim Philips oneill the stretch 179 tl ama aynı netlikte ve duru sesin yanında hem tüm sesleri bozulmadan çıkarıyor hem de çok rahat. 8 saat müzik dinlediğim oldu hiç yormadan sadece 2. Saat terleterek müzik verdi bana.
Akgye olan güvenim sarsıldı açıkçası. Birde limited edition yazıyordu :zzz: artık ankarada Kızılayda felan müzik mağazalarıni dolaşacak gibiyim. :stres:
Yardımlarınız için teşekkür ederim

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
K450 ye benziyen recepberkanin dediği yerde bir akg gördüm 249tl. Inanki sesi çok yumuşak ve net ancak bas ile bateriyi kaldiramadi. Rammstein feuer und wasser de müziğin ilerledigi bur noktada resmen kulaklık patladı. Sesi çıkaramadı. Benim Philips oneill the stretch 179 tl ama aynı netlikte ve duru sesin yanında hem tüm sesleri bozulmadan çıkarıyor hem de çok rahat. 8 saat müzik dinlediğim oldu hiç yormadan sadece 2. Saat terleterek müzik verdi bana.
Akgye olan güvenim sarsıldı açıkçası. Birde limited edition yazıyordu :zzz: artık ankarada Kızılayda felan müzik mağazalarıni dolaşacak gibiyim. :stres:
Yardımlarınız için teşekkür ederim

hangi kulaklık o? bak sana skullcandy hesh 2'yi önerebilirim 2 gün önce d&r'da denedim çok beğendim 200 tl fiyatı :hmmm fakat K450'ye göre çok büyük bir kulaklık :) ama izolasyonu süper :oke:

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
Sanırım k serisi idi. Siyah üzerine 3 bölüme ayrılmış kırmızı veya sarı renkli şeyi vardı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt