Gerçekleştirilen Buluşmalar Bursa Zafer(Piramit) Plaza Buluşması [24.11.2012]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ne sandın olum burda Acun Ilıcalı'nın Bursa versiyonu adam var organizasyon dedim mi onun yarışmalarına kafa tutarım

ooo hadi bakalım kışın da uludağ gezisi falan ayarlarsın istanbul buluşmasına 5 değil 55 çekeriz artık

Buluşma yapıldımı ???

- - - Eklendi - - -

Halit abi gelecekmi bu arada ?

Konu Sahibi
ben hazırlanıp çıkıyorum yola özelden numaraları atın arkadaşlar.. Haydi hayırlı uğurlu olsun bakalım

- - - Eklendi - - -

millet nerdesiniz numaramı yolluyom arayın biz hüseyinle buluştuk

- - - Eklendi - - -

nanotex banlanmış lan oğlum tam banlancak zamanı buldun yok artık nası olcak şimdi =/

- - - Eklendi - - -

Hüseyini yolcu ettik evine kadrodan gelmeyenlee oldu davetsiz misafirlerimizde oldu çok çok güzel bir buluşmaydı şuan Sansarla ben kaldım onların evdeyiz fotoları N8 e kopyalıcaz eve vardığımda konumuzu açıcam herkese çok teşekkürler tüm detaylar ile gerçekleşen buluşmalarda görüşmek üzere

Gerçekten muhteşem bi buluşma oldu benim açımdan,buluşmada emeği geçen herkese çok ama çok teşekkür ederim davetsiz misafirler de buluşmaya çok renk kattı,hepsi çok matrak kişilerdi tekrarı olur inşaallah

Tepkiler: Cezzbedici3 ve MyUnwanteD
Bütün Gün Fevziyi Fotoğraf Çekmekten Yoruldum Vallahi Yok Böyle Çek Yok Soldan Yok Sağdan Uğraştırdı Beni

Tepkiler: Cezzbedici3
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...