Gel bursaya ısmarlayayım :) Bursada olmak gibisi yok ne ısmarlıyon bakalım
Cezzbedici3 Üye paradox07' Alıntı: Gel bursaya ısmarlayayım Genişletmek için tıkla ... Bursada olmak gibisi yok ne ısmarlıyon bakalım
paradox07' Alıntı: Gel bursaya ısmarlayayım Genişletmek için tıkla ... Bursada olmak gibisi yok ne ısmarlıyon bakalım
paradox07 Üye Konu Sahibi OttomaN TigeR' Alıntı: Hayırlı olsun... Genişletmek için tıkla ... teşekkürler Gökçen abi - - - Eklendi - - - Cezzbedici3' Alıntı: Bursada olmak gibisi yok ne ısmarlıyon bakalım Genişletmek için tıkla ... bursada olanlara yok yiha şaka şaka ısmarlarız bi şeyler,ne istiyorsun ? şaypadan bisküvi falan ısmarlarız
OttomaN TigeR' Alıntı: Hayırlı olsun... Genişletmek için tıkla ... teşekkürler Gökçen abi - - - Eklendi - - - Cezzbedici3' Alıntı: Bursada olmak gibisi yok ne ısmarlıyon bakalım Genişletmek için tıkla ... bursada olanlara yok yiha şaka şaka ısmarlarız bi şeyler,ne istiyorsun ? şaypadan bisküvi falan ısmarlarız
Cezzbedici3 Üye paradox07' Alıntı: teşekkürler Gökçen abi - - - Eklendi - - - bursada olanlara yok yiha şaka şaka ısmarlarız bi şeyler,ne istiyorsun ? şaypadan bisküvi falan ısmarlarız Genişletmek için tıkla ... Yok öyle Şuan bizim şubede dönerde yapıyoruz tam ekmek + ayran 1.5 hemde ilginç ucuz Döner istiyorum
paradox07' Alıntı: teşekkürler Gökçen abi - - - Eklendi - - - bursada olanlara yok yiha şaka şaka ısmarlarız bi şeyler,ne istiyorsun ? şaypadan bisküvi falan ısmarlarız Genişletmek için tıkla ... Yok öyle Şuan bizim şubede dönerde yapıyoruz tam ekmek + ayran 1.5 hemde ilginç ucuz Döner istiyorum
cukuleaks Üye Cezzbedici3' Alıntı: Yok öyle Şuan bizim şubede dönerde yapıyoruz tam ekmek + ayran 1.5 hemde ilginç ucuz Döner istiyorum Genişletmek için tıkla ... Martı eti
Cezzbedici3' Alıntı: Yok öyle Şuan bizim şubede dönerde yapıyoruz tam ekmek + ayran 1.5 hemde ilginç ucuz Döner istiyorum Genişletmek için tıkla ... Martı eti
paradox07 Üye Konu Sahibi Cezzbedici3' Alıntı: Yok öyle Şuan bizim şubede dönerde yapıyoruz tam ekmek + ayran 1.5 hemde ilginç ucuz Döner istiyorum Genişletmek için tıkla ... bırak sen orayı,ben seni başka bi yere götürürüm İsmailin de dediği gibi martı etidir o - - - Eklendi - - - __xXx__' Alıntı: hayırlı olsun da dikkat et alttan 3ten fazla dersin kalmasın sonra krediye talim edersin Genişletmek için tıkla ... kalmaz inşaallah kalan dersleri bütünleme veya yaz okulunda telafi etsem sorun kalkar dimi?
Cezzbedici3' Alıntı: Yok öyle Şuan bizim şubede dönerde yapıyoruz tam ekmek + ayran 1.5 hemde ilginç ucuz Döner istiyorum Genişletmek için tıkla ... bırak sen orayı,ben seni başka bi yere götürürüm İsmailin de dediği gibi martı etidir o - - - Eklendi - - - __xXx__' Alıntı: hayırlı olsun da dikkat et alttan 3ten fazla dersin kalmasın sonra krediye talim edersin Genişletmek için tıkla ... kalmaz inşaallah kalan dersleri bütünleme veya yaz okulunda telafi etsem sorun kalkar dimi?
__xXx__ Üye paradox07' Alıntı: bırak sen orayı,ben seni başka bi yere götürürüm İsmailin de dediği gibi martı etidir o - - - Eklendi - - - kalmaz inşaallah kalan dersleri bütünleme veya yaz okulunda telafi etsem sorun kalkar dimi? Genişletmek için tıkla ... kalkar diye biliyorrum ama net bir bilgim yok bir bilene sormak lazım
paradox07' Alıntı: bırak sen orayı,ben seni başka bi yere götürürüm İsmailin de dediği gibi martı etidir o - - - Eklendi - - - kalmaz inşaallah kalan dersleri bütünleme veya yaz okulunda telafi etsem sorun kalkar dimi? Genişletmek için tıkla ... kalkar diye biliyorrum ama net bir bilgim yok bir bilene sormak lazım
paradox07 Üye Konu Sahibi .Murat.' Alıntı: Hayırlı olsun kardeşim Genişletmek için tıkla ... eyvallah kardeşim - - - Eklendi - - - __xXx__' Alıntı: kalkar diye biliyorrum ama net bir bilgim yok bir bilene sormak lazım Genişletmek için tıkla ... şimdilerde kolay kolay burs kesilmiyormuş diye duydum arkadaştan.zaten alttan dersim yok Allah a şükür inşaallah da olmaz
.Murat.' Alıntı: Hayırlı olsun kardeşim Genişletmek için tıkla ... eyvallah kardeşim - - - Eklendi - - - __xXx__' Alıntı: kalkar diye biliyorrum ama net bir bilgim yok bir bilene sormak lazım Genişletmek için tıkla ... şimdilerde kolay kolay burs kesilmiyormuş diye duydum arkadaştan.zaten alttan dersim yok Allah a şükür inşaallah da olmaz