Burs Arama v2.3

Sponsorlu Bağlantılar

mobislam

mobislam

Üye
    Konu Sahibi
Burs Arama v2.3
Burs
Öğrenim masraflarını karşılamakta güçlük çeken öğrencilerimize müjde!

Burs Arama uygulamamız sayesinde, Bütün Türkiye’de burs veren kurum, kuruluş ve vakıfların isimlerini, irtibat numaralarını, e-posta adreslerini ve iletişim adreslerine kolaylıkla ulaşabilir, başvuru formu doldurarak saniyeler içerisinde burs başvurusu yapabilirsiniz.

Burs Nedir?

Burs, bir öğrencinin öğrenim sürecini tamamlayabilmesi ya da bilgi ve görgüsünü artırması, araştırmalarda bulunması gibi işler için, devlet veya özel bir kurum, kuruluş yada vakıf aracılığı ile geri dönüşümlü veya dönüşümsüz olarak belli bir süre ödenen aylık paraya denir.

Türkiye’de hangi ilde hangi kurum, kuruluş veya vakfın burs verip vermediğini kolaylıkla görebilir, üç adımda siz de başvuru formu oluşturarak burs başvurusu yapabilirsiniz.



Nasıl Yükleyebilirim?

Android uyumlu cihazınızdan Google Play Store uygulamasını çalıştırın. “Burs Arama” kelimesini aratın ve MobIslam geliştiricisinin uygulamaları listesinden uygulamayı cihazınıza yükleyin.

Hemen indirmek ve eğitim hayatınız boyunca her zaman kullanabileceğiniz keyifli bir “ ” uygulamasına sahip olmak istiyorsanız, aşağıdaki adrese tıklayın.




Burs Arama Uygulamasının Özellikleri

Burs başvuru formu oluşturabilirsiniz.
Burs veren kuruluşların listesini il ve ilçe şeklinde görebilirsiniz
Burs veren kurum, kuruluş ve vakıf listesini görebilir, telefon ile irtibata geçebilirsiniz.
Siz de ihtiyaç sahibi öğrencilere destek olabilirsiniz.

Siz de Destek Olun!

Bu uygulama tamamen ücretsizdir. Sosyal medya (Twitter, Facebook, Linkedin, Instagram, Pinterest) gibi hesaplarınızdan uygulamamızı paylaşarak ihtiyaç sahibi öğrencilerin böyle bir uygulamanın varlığından haberdar olmasını sağlayabilirsiniz. Bu bir sosyal sorumluluk uygulamasıdır.

Geliştiriciler İçin;

Mobislam®, teknik donanım yetersizliği sebebi ile diğer mobil platformlara (IOS/WindowsPhone/BlackBerryOS/Symbian) bu uygulamanın bir alternatifini geliştiremeyecektir. Ancak geliştirecek donanımı olan uygulama geliştiricilerine web servisi erişimi ve dökümantasyonu verecek, kodlama konusunda yardımcı olacaktır.

Ekran Görüntüleri










 
Yönetici tarafından düzenlendi:
  • Beğen
Tepkiler: Mesut Aktaş
Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
Teşekkürler :)
 
  • Beğen
Tepkiler: mobislam

Benzer Konular



Üst Alt