Whatsapp Görüntülü Arama Nasıl Kapatılır ?

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Whatsapp Görüntülü Arama Nasıl Kapatılır ?
En büyük sosyal medya platformu Facebook yaptığı önemli bir hamle ile geçtiğimiz yıllarda Whatsapp uygulamasını satın almış ve kendi bünyesine dahil etmişti. Bu satın almanın ardından Whatsapp için çok sayıda güncelleme gelmiş ve yeni özellikler uygulamaya eklenmişti. Bu özelliklerden belki de en çok beğenilen ve en çok kullanılanlar arasında yer alan Whatsapp görüntülü görüşme özelliği sayesinde kullanıcılar kendi aralarında kamera yardımı ile görüntülü görüşmeler yapabiliyordu.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Bu yazımda Whatsapp görüntülü görüşmeyi kapatmak isteyen kullanıcılar için basit bir şekilde hangi işlemleri yapacaklarını göstereceğim. Eğer sizde Whatsapp üzerinde bulunan görüntülü görüşme özelliğini kullanmak istemiyorsanız veya hiçbir zaman bu özelliğin cihazınızda aktif olmasını istemiyorsanız aşağıdaki göstereceğim yöntemi kullanarak siz tekrar aktif hale getirene kadar Whatsapp görüntülü görüşmeyi kapatabilirsiniz.

Whatsapp Görüntülü Görüşmeyi Kapatma

Öncelikle cihazınızın ayarlar menüsünden uygulamalar kısmına girin. Karşınıza cihazınızda yüklü olan bütün oyun ve uygulamalar gelecektir. Bu listeden Whatsapp uygulamasını bulun ve tıklayın. Daha sonrasında uygulamanın izinler menüsüne girin. Burada karşınıza aşağıdakine benzer bir ekran çıkacaktır. Uygulamanın sahip olduğu veya sahip olmadığı bütün izinleri bu sayfa üzerinden görebilirsiniz.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız


Bu sayfa üzerinde yer alan Kamera izin ayarını açık ise kapalı hale getirin. Bu sayede Whatsapp uygulaması kameranıza erişemeyecek ve bu sayede hem görüntülü görüşme yapamayacaksınız hemde Whatsapp üzerinden fotoğraf çekemeyeceksiniz. Yani uygulamanın kameranız ile olan bağlantısı tamamen ortadan kalkmış olacak. Dilerseniz tekrar kamera izini vererek uygulamayı eski haline getirebilirsiniz.
 

Ekli dosyalar

  • Beğen
Tepkiler: Albeyaz02


Üst Alt