Burdur mehmet akif ersoy üniversitesi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Burak

Üye
    Konu Sahibi
Burdur mehmet akif ersoy üniversitesi
Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi 17 Mart 2006 tarih ve 26111 sayılı Resmi Gazete’de yayınlanan 5467 sayılı kanunla kurulmuştur. Bu kanunla, Süleyman Demirel Üniversitesi’ne bağlı olan; Burdur Eğitim Fakültesi, Burdur Sağlık Yüksekokulu, Burdur Meslek Yüksekokulu, Bucak Hikmet Tolunay Meslek Yüksekokulu, Gölhisar Meslek Yüksekokulu, Bucak Emin Gülmez Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu, Ağlasun Meslek Yüksekokulu ile Akdeniz Üniversitesi’ne bağlı olan Burdur Veteriner Fakültesi, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi’ne devredilmiştir. Aynı yasa ile Fen-Edebiyat Fakültesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Fen Bilimleri Enstitüsü ve Sağlık Bilimleri Enstitüsü kurularak, Üniversitemiz oluşumuna katılmıştır.
Üniversitemiz bünyesinde çeşitli bilim alanlarında faaliyet göstermesi planlanan Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi ile Stratejik Araştırmalar Uygulama ve Araştırma Merkezi kurulmuştur. Araştırma ve Uygulama Merkezlerinin yanı sıra Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi Bölümü, Beden Eğitimi ve Spor Bölümü, Enformatik Bölümü, Güzel Sanatlar Bölümü, Türk Dili Bölümü ve Yabancı Diller Bölümü rektörlüğe bağlı olarak hizmet vermektedir.
Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi, bugün lisansüstü düzeyde eğitim veren 3 enstitü, lisans düzeyinde eğitim veren 3 fakülte ve 2 yüksekokul, ön lisans düzeyinde eğitim veren 6 meslek yüksekokulu, 6 araştırma merkezi, rektörlüğe bağlı 6 birimi, 14.491 öğrencisi ve 803 çalışanı ile yeni kurulan üniversiteler arasında önemli bir kurum haline gelmiştir. Üniversitemiz, nitelikli eğitimi, araştırma projeleri ve bilimsel yayınları ile ülkemize önemli katkılar sağlamaya aday bir üniversite konumunda yarınlara emin adımlarla yürümektedir.
 
  • Beğen
Tepkiler: OğuzcanAbi


haltie

haltie

Üye
Devredilme işlemi ben okurken olmuştu :ehe





Ben güzel bir öğrencilik geçirdim tavsiye edebilirim.Tabi insanın kendi elinde biraz da bu.Yoksa en iyi okullara gidip memnun olmayanlar var.



tam öğrenci işi :ehe



okulun arka bahçesi

beni bulun :d:



hayal kırıklığıyla girdiğim okuldan müthiş hatıralarla ayrıldım güzel yıllardı.
 

Burak

Üye
    Konu Sahibi
vay be...
özlüyormusun şimdi o yılları...
 
haltie

haltie

Üye
o yıllar özlenmez mi :) çok eski değil tabi ama güzel yıllardı :)
 

Burak

Üye
    Konu Sahibi
:d::d::d::d:
 

OğuzcanAbi

Üye
biz daha lisedeyiz :ağlarım:
 

Burak

Üye
    Konu Sahibi
lisede güzel be oğuz :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt