burdan galax s2 alcam ama güvenilir mi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
viranufuk

viranufuk

Üye
Özellik olsun koyacak... yer buluruz :D Yıkıldım. Ayna bu arada tel yarın yani bugun giriş yapacak trye elimize gecmedi 16 gb Hafıza kartı ve silikon kılıf vede ekran koruyucu aldım yarın elimde olcak tel gelmeden :) gene bu aradada

9'unda trde satışa başlıcaklarmış ben tel gelmeden başlarsa uyuz olacam :D ama zannetmiyom ben şahsen telefonlar gelir ama satışa hemen çıkmaz düşüncesindeyim. Ayrıca cıksada 1600 1700 fiyatı olacak gibi.

benn zannetmiyorum telpa arakadaşlar çalışıyor aradığımda 15 inde gelicek diyor 15 inde önce gelemz diyorlar

Keş Remzi

Keş Remzi

Üye
ben şimdilik galaxy ace almayı düşünüyorum ama yakın zamanda parası iyi bir işe girmeyi düşünüyorum taxitle bir telefon alırsam eğer galaxy s2 ve atrix arasında kaldım ne yapacağımı bilmiyorum:/
ama atrix parmak izi ile maximumm güvenlik şarz süresi pcye takıp pcden korntol etme bunlar beni tatmin edebilir bir telefndan beklediğim çok şey tegra 2 falan
ne kadar doğru bilmem ama bi yorumda görmüştüm galaxy 2 tegra 2 li olanıda çıkacakmış

AYNA

AYNA

Üye
Özellik olsun koyacak... yer buluruz :D Yıkıldım. Ayna bu arada tel yarın yani bugun giriş yapacak trye elimize gecmedi 16 gb Hafıza kartı ve silikon kılıf vede ekran koruyucu aldım yarın elimde olcak tel gelmeden :) gene bu aradada

9'unda trde satışa başlıcaklarmış ben tel gelmeden başlarsa uyuz olacam :D ama zannetmiyom ben şahsen telefonlar gelir ama satışa hemen çıkmaz düşüncesindeyim. Ayrıca cıksada 1600 1700 fiyatı olacak gibi.

hadi hayırlısı gelsinde..
bu arada dediğin gibi olur bencede telefon gelince hemen satışa sunmazlar bekletebilirler biraz..

Ocean258

Ocean258

Üye
S2'yi ilk defa duyuyor arkadaş.

----------Eklendi @ 16:45:56 ---------- Yazıldı @ 16:44:36 ----------

1400 lira'ya abartmışlar diyo adam yaa galaxy s2 hemde
sen onun tum masraflarda 1.400 de kalacagınımı sanıosun? pahalı tabıkı ne ozellıgı war suan pıyasaya cıkan dıger telefonları gerıde bırakan.. bu kadar fıyat cekıolar?

lideramca

Üye
geri sayım başlamış S2 3 gün sonra geliyor.

izo37

izo37

Üye
Bitane swfnin başını dolaştırır onumu yapamıcak adamlar nabız ölçüyo burdaki incelik bu nekadar ses cıkıcak kulaklarını actılar anladınmı ayna:)

AYNA

AYNA

Üye
Bitane swfnin başını dolaştırır onumu yapamıcak adamlar nabız ölçüyo burdaki incelik bu nekadar ses cıkıcak kulaklarını actılar anladınmı ayna:)

tabi tabi anladım bu arada senin tel gelsede bir deneyimlerini paylaşsan sana gelecek bende burda merak ettim :ehe:ehe:ehe

izo37

izo37

Üye
Valla kuduruyom ayna :D teknik işlemde şuan En son android sürüme cıkartıcaklar + root yapıcaklar + garanti bozulmuyo +++ :D ve büyük haber teller gelmiş şuan teknik işlemdeymiş kafayı bozucaz harbi.

AYNA

AYNA

Üye
Valla kuduruyom ayna :D teknik işlemde şuan En son android sürüme cıkartıcaklar + root yapıcaklar + garanti bozulmuyo +++ :D ve büyük haber teller gelmiş şuan teknik işlemdeymiş kafayı bozucaz harbi.

bekle bekle az kalmış kavşucan yakında..:ehe

romess

Üye
Ben ordan Galaxy s almıştım, 3 gün sonra elimdeydi. Faturalı falan...

izo37

izo37

Üye
Bizimde işte 2 oldu yarın kargolanır dediler saat itibariyle bugun yani yarında elimde alet. :D

----------Eklendi @ 03:10:12 ---------- Yazıldı @ 03:08:49 ----------

romess ayrıca madem tel almışsın daha önce ordan güvenilirmi değilmi söyle arkadaşlara.

mir70tr

Üye
parası olan bu telafonu alsın diyorum o kadar ı phonelere 5 basar

izo37

izo37

Üye
mir70 ağzına sağlık :)

Ocean258

Ocean258

Üye
Buraya guvenebılırsınde Samsung ıcın aynı seyı soyleyemeyecegım...

AYNA

AYNA

Üye
mir70 ağzına sağlık:ehe

izo37

izo37

Üye
:D ayna ayna söyle bana bugun kahvehanede video cektim atıcam onları şarz olsun azcık bir ısınma var normal %70 le gelen şarzı bitirdim akşama kadar htcden iyi bunun şarzı gerçekten.

AYNA

AYNA

Üye
:D ayna ayna söyle bana bugun kahvehanede video cektim atıcam onları şarz olsun azcık bir ısınma var normal %70 le gelen şarzı bitirdim akşama kadar htcden iyi bunun şarzı gerçekten.

hadi hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan kardeşim..
darısı benim başıma artık:ehe
bu arada sana sorularım olacak unutma tamam mı özelden atıcam..

izo37

izo37

Üye
tm at bana ayna :D saol darısı hepinizin başına.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt