burdan galax s2 alcam ama güvenilir mi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

uppset

Üye
    Konu Sahibi
burdan galax s2 alcam ama güvenilir mi
sizce almalı mıyım yoksa gelmesini mi bekliyim ucuz da geldi bana

nexpow

nexpow

Üye
güvenilirse al derim 1400emi indirmiş yoksa 1600 mü orda iki fayat varda

izo37

izo37

Üye
1400 kdvsiz fiyatı %20 yada %18mi kdv ile 1650 tl ben sipariş verdim kardeş tavsiye ederim.

uppset

Üye
    Konu Sahibi
garanti durumu nasıl?

izo37

izo37

Üye
2 yıl kendi teknik servisleri var haricten 1 yıl ulustlar arası garantili aradım konuştum net konuşan biadam sipariş vereceksende acele et derim. Bugun gümrükten gecme ihtimali var telefonların.

Ocean258

Ocean258

Üye
İyice bi araştır kardesm.. Samsung hakkında cok şikayet oluyor.. fıyatınıda abartmıslar.. cok fazla

ultrayer6

ultrayer6

Üye
İyice bi araştır kardesm.. Samsung hakkında cok şikayet oluyor.. fıyatınıda abartmıslar.. cok fazla

S2'yi ilk defa duyuyor arkadaş.

----------Eklendi @ 16:45:56 ---------- Yazıldı @ 16:44:36 ----------

1400 lira'ya abartmışlar diyo adam yaa galaxy s2 hemde

izo37

izo37

Üye
1400 kdvsiz yurtdışından gelen teller icin bunun kdvsi var ötvsi itelemesi vs :) 1600 ü buluyor zaten

AYNA

AYNA

Üye
1600 ü durumum kaldırsa bende alıcam ordan ama malesef o kadar param yok o yüzden bekliyorum ya yurt dışı ya da düşmesini beklicem..

izo37

izo37

Üye
Ayna nerelerdesin be gözüm :D bekliyoz halen para olsa ne olmasa neki bende bekliyom :D telpa 1699 tlye cıkarıcakmış kesin olmayan bilgiler tabi. Vadeli satarsalar bide kontratlı vs 1800 2000 kacınılmaz.

AYNA

AYNA

Üye
arada bir fırsat buldukça giriyorm izo37 :D şimdi sen ne sayıyosundur günleri hee geçmiyordur:d:

izo37

izo37

Üye
Valla aynacım askerlik gibi bea :D

hakandaspinar

hakandaspinar

Üye
3 yıl cep telefonculuk yaptım bu adamların getirdikleri telefonların parçası dahi bulunmaz tr de bilgin olsun Sorun çıkarsa o kadar rahat konusamazlar insanlarla distribütör cihazı alırsan çok problem oldu diyelim ver tüketici haklarına ister yenisini al ister ücret iadesi aksi halde senin telefonu öyle bi tamirden gecirirlerki görsen sen bile inanamazsin nerelere müdahale ettiklerini solemediler deme:d:

izo37

izo37

Üye
Hakan hocam nekadar tanıyosunuz bu firmayı şimdi böyle diyerek insanı şüpheye düşürüyosunuz yani kesin tanıyorsanız yorum yapın derim.

Parçalar zaten trde yokki yurtdışından gelir ayrıcada sonucta tüketici haklarına kücük büyük diye firma ayırt etmek anlamsız her getiren ithalatcı 2 yıl garanti vermek zorunda bunu biliyosunuzdur? telefon servise gitti geldi baktınız perti cıkmış gene aynı işlemi tüketici haklarına verdiğinde yapabilirsin. Mahkeme kücüksün büyüksün diye ayırtmı edicek büyükler sizce cokmu iyi? yogun bir servis ile yeni yeni dirilen servis farkları iyi yada kötü yönde mutlaka olur.

matrax-0052

Üye
Ya bu telin boyutu çok büyük bence biyerde görüp elinize almadan incelemeden almayın dediğim gibi çok uzun telefon şahsen ben inceledim ve içimden 1000tlye bile almam dedim.

AYNA

AYNA

Üye
Ya bu telin boyutu çok büyük bence biyerde görüp elinize almadan incelemeden almayın dediğim gibi çok uzun telefon şahsen ben inceledim ve içimden 1000tlye bile almam dedim.

okadar büyük mü geldi diyosun yani? türkiyede olsa bi inceliyim dicemde malesef yok.ama boyutlarının taslağını çıkarıp baktım evet büyük geldi ama alışılır heralde yani..orjinalini incelemek lazım dediğin gibi ama özellikleri okadar iyiki büyüklüğü kapatıyor.zaten artık bütün firmalar 4.3ekran çıkarmaya başlıyorlar nokia bile büyütmeye başladı telfonları..

izo37

izo37

Üye
Büyüğü iyidir :) heleki işlevi daha iyi :D

matrax-0052

Üye
okadar büyük mü geldi diyosun yani? türkiyede olsa bi inceliyim dicemde malesef yok.ama boyutlarının taslağını çıkarıp baktım evet büyük geldi ama alışılır heralde yani..orjinalini incelemek lazım dediğin gibi ama özellikleri okadar iyiki büyüklüğü kapatıyor.zaten artık bütün firmalar 4.3ekran çıkarmaya başlıyorlar nokia bile büyütmeye başladı telfonları..

Sadece özellik önemliyse alın o zaman ama s 2 telefonluktan çıkmış be kardeşim yazın insanlar onu nasıl taşıyacak:)

izo37

izo37

Üye
Özellik olsun koyacak... yer buluruz :D Yıkıldım. Ayna bu arada tel yarın yani bugun giriş yapacak trye elimize gecmedi 16 gb Hafıza kartı ve silikon kılıf vede ekran koruyucu aldım yarın elimde olcak tel gelmeden :) gene bu aradada

9'unda trde satışa başlıcaklarmış ben tel gelmeden başlarsa uyuz olacam :D ama zannetmiyom ben şahsen telefonlar gelir ama satışa hemen çıkmaz düşüncesindeyim. Ayrıca cıksada 1600 1700 fiyatı olacak gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt