Burdan alışveriş yapmış olan var mı?

Sponsorlu Bağlantılar

erotero

Üye
    Konu Sahibi
Burdan alışveriş yapmış olan var mı?
Merhaba arkadaşlar,
Ben kardeşime doğum gününde, son bir kaç aydır ilgisini çektiğini gördüğüm için xbox 360 almayı düşünüyorum. Araştırırken gnd bilişim adlı bir mağaza buldum. Ama güvenliği, garanti kapsamı hakkında aklımda soru işaretleri var (rgh model alacağım için). Ben ürünü kapıda ödeme ile alacağım. İç anadolu bölgesindeyim, gelirken bir hasar görürse bunu geri çevirebilir miyim ve kaç günde elimde olur?

Kusura bakmayın fazla soru sordum :D

Son düzenleme:

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
hiç duymadım iyice araştır. Bi adam bitane siteden xbox almis adama sadece fotoğrafını göndermişler haberlere çıkmıştı :D

erotero

Üye
    Konu Sahibi
hiç duymadım iyice araştır. Bi adam bitane siteden xbox almis adama sadece fotoğrafını göndermişler haberlere çıkmıştı :D
:kıskıs::kıskıs: Aynen hatırlıyorum. Başka bir kaç forumda iyi bir firma ve ilgili olduklarını gördüm ama bir de maxicep ailesine sormak istedim. Sizin tavsiye edebileceğiniz çok güvendiğiniz ve yine böyle rgh işlemi uygulanmış ürünler satan bir yer var mı acaba?

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
rgh ??

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
hicbir fikrim yok :)

Preloader

Preloader

Üye
Güvenilir bi site mi bilmiyorum ayrıca tarihi de bayağı eski fakat adam satıldı yazmamış istersen bi irtibata geç 900TL yazıyor. -->

Preloader

Preloader

Üye
Bir tane daha buldum 750TL -->

Preloader

Preloader

Üye
650 TL -->

Preloader

Preloader

Üye
700TL Xbox 360 Slim 4 GB - 2 Tane Kol - RGH/JTAG --> http:// m.gittigidiyor.com/urun/76931906

erotero

Üye
    Konu Sahibi
Usta ikinci el almamak için ordan alacağım ki büyük ihtimalle elden alacağım karar verdim. Herkese teşekkürler

canturgay

canturgay

Üye
gnd bilişim istanbulda dükkanı olan. sahibinden,n11 gibi siteler üzerinden satış yaptığı gibi kendi sitesi üzerinden de satış yapan bi yer. güvenilirliği konusunda hiç bi sıkıntı duymadım.
Not: Firmayla hiç bi alakm yoktur :) zamanında ps3 alırken hep karşıma çıkan bi firmaydı.
khalkedon da öyle mesela, sıkıntı çıkmaz bunlardan.

erotero

Üye
    Konu Sahibi
gnd bilişim istanbulda dükkanı olan. sahibinden,n11 gibi siteler üzerinden satış yaptığı gibi kendi sitesi üzerinden de satış yapan bi yer. güvenilirliği konusunda hiç bi sıkıntı duymadım.
Not: Firmayla hiç bi alakm yoktur :) zamanında ps3 alırken hep karşıma çıkan bi firmaydı.
khalkedon da öyle mesela, sıkıntı çıkmaz bunlardan.
Hocam sen nerden aldın peki?

canturgay

canturgay

Üye
Hocam sen nerden aldın peki?
ben daha sonra 2. el almaya karar verdim, sahibinden.com dan aldım.
gnd bilişim, khalkedon, syd bilgisayar, kahraman konsol gibi yerlerden alınabilir.
fiyatları çok araştırmadım ama,
bu 55 tl babalar günü indirimiyle 729 tl ye geliyor.
alışveriş bonus kartla yapılırsa 55 tl de bonus gelir.(sadece n11 de kullanılabiliyor).
uygun gibi geldi bana...

Üst Alt