Burda Preator dıye bı admın varmıs?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EroL

Emekli Yönetici
memet abi paylaşımı atayada göstersemmi acaba

Tepkiler: Praetor ve Revengeful

aLone

Üye
benim ki boru gibi erkek ismi

Mehmet

Emekli Yönetici
Deli fişeğimi

EroL

Emekli Yönetici
Aynen :yuvarlandebelen:

Mehmet

Emekli Yönetici
Göster göster tabi Ataya :yerlerdesürün:

zibidi39

Üye
    Konu Sahibi

aferım knaka gusel yazmıssın beyendım benım profıle bıseyler yazmıssın cewap verdım hatta soruda sordum ama cewaplamamsın ne ayak?

bu arada konudan bısey anlamayan arkadasların anlamamsı normal nedved ıle konustum anlayınca destek verdı bana bu forumda en samımı oldugum bı kac ınsandan bırısı benım espırı anlayısım bıraz degısık herkesle anlasamıyoz tek bu adamla boyle saldırıos bırbırımıze mesela gecen fasulye demıs benım hakkımda baska bı uyeye dese cıngar cıkartırdı bugun mesela benım actıgım konu baska bı admıne acılsa benı banlamıstı coktan onun ıcın bu adamı sewıyorum msn de dahada aktıf olursa cok daha sewıcem bu arada benı engelledıysen senı bulurum olum

Tepkiler: Praetor
kulaklarım çınladı bi ara konuyu okurken yok canım kimse kız msni almak için böyle yollara başvurmaz.zaten en kolay yolu face de iki okey oynarsın pat msn gelir

Msn den engellemesi için msne girmesi lazım Kırk yılda bir zor online oluyor

demek ki ata abinin üzerinde ilk denemasyonu bn yapmamışım

zibidi39

Üye
    Konu Sahibi
bak bunu kacırmısın atacım hemen ekle luıgatına denemasyın ha bıe bunun yanılmasyonu vardır denemasyon yanılmasyon

EroL

Emekli Yönetici
atamasyon

yhani ilk denemeyi bn yapmamışım

--------------- Ekleme ---------------

Yeni daha, denemasyon üye
bana baksana sen ne dalga geçion bnle?

yakında oda olcak

bak bunu kacırmısın atacım hemen ekle luıgatına denemasyın ha bıe bunun yanılmasyonu vardır denemasyon yanılmasyon
anlıyorum iilk defa bu kelimeyi gördüğünüz için tepki normal o eklemiştir çoktan lugatına

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...