Müslüman mısınız?
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap viktoreznov' Alıntı: Müslüman mısınız? Genişletmek için tıkla ... Elhamdulillah
viktoreznov Üye Rambo_FT' Alıntı: Elhamdulillah Genişletmek için tıkla ... O zaman bize yalnızlık yoktur. Allah-u Teala bize şah damarımızdan daha yakındır.
Rambo_FT' Alıntı: Elhamdulillah Genişletmek için tıkla ... O zaman bize yalnızlık yoktur. Allah-u Teala bize şah damarımızdan daha yakındır.
Eykul Üye viktoreznov' Alıntı: O zaman bize yalnızlık yoktur. Allah-u Teala bize şah damarımızdan daha yakındır. Genişletmek için tıkla ... Amenna
viktoreznov' Alıntı: O zaman bize yalnızlık yoktur. Allah-u Teala bize şah damarımızdan daha yakındır. Genişletmek için tıkla ... Amenna
Mazlum Somer Üye Konu Sahibi Cok Tesekkurler Arkadaslar Hepinize .. Yok Be Kardesim O Bana Hayatta Donmez .. Ben Geri Donerim .. Muslumaniz Elhamdulillah .. Ve Doqum Gunumde Gecti Zaten .. Bir Yas Daha Buyuduk .. Bakalim Zaman Bizlere Daha Neler Gosterecek ..
Cok Tesekkurler Arkadaslar Hepinize .. Yok Be Kardesim O Bana Hayatta Donmez .. Ben Geri Donerim .. Muslumaniz Elhamdulillah .. Ve Doqum Gunumde Gecti Zaten .. Bir Yas Daha Buyuduk .. Bakalim Zaman Bizlere Daha Neler Gosterecek ..