Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Maçı izlemeden neye göre yorum yaparsın diye sorarlar adama ozaman ? ... Aç bir izle maçın özetini , yorumların tamamını oku ona göre daha akıllıca yorum yapmayı deneyebilirsin İbrahim kardeşim Milli takımda , fenerbahçeli , galatasaraylı olayı yoktur . Öncelikle bunu kafanızdan çıkarın ki , doğru dürüst yorumlarda bulunabilesiniz ...
neuer dünyanın en iyi kalecilerinden. sen ikisini kıyaslayıp volkanı seçmiş olabilirsin ama bence neuer'in kalitesi ortada. kıyaslamak için harcadığın zamana yazık. Bide; yaşıma laf atmışsın ama yorumumu kaldıramayan da sensin. Başka anlamlar çıkartmayalım lütfen.
Demekki kabul ediyon taraflı yorum yaptığını zaten ben maca dğl senin mesajına yorum yaptım bide milli takımda fb gs ayrımı olmaz diyosun diyene bak da hizaya gel
Demekki kabul ediyon taraflı yorum yaptığını zaten ben maca dğl senin mesajına yorum yaptım bide milli takımda fb gs ayrımı olmaz diyosun diyene bak da hizaya gel
neuer dünyanın en iyi kalecilerinden. sen ikisini kıyaslayıp volkanı seçmiş olabilirsin ama bence neuer'in kalitesi ortada. kıyaslamak için harcadığın zamana yazık. Bide; yaşıma laf atmışsın ama yorumumu kaldıramayan da sensin. Başka anlamlar çıkartmayalım lütfen.
Galatasaraylı olman etkiliyor olmasın sakın seni?
Dünya kupası hariç bi numarasını göremedik neuer'in.
Tek bir turnuva ile ne kadar iyi oldugu belli olmaz.
2002'de de rüstü seçilmedi mi en iyi kaleci dünya kupasında.
Türkiyenin tartısmasız en iyi kalecisi.Dünya çapında da yeri büyük.
Tam şu günlerde bu muhabbetleri fenerbahçe dısında bir takımın taraftarıyla etmem.
Onlarda ettirmezler zaten.
dünki maçın kaderini kaleciler belirledi neuer 3 goldede atağı başlatan isim oldu volkan fena değildi ama penaltıda Schweinsteiger sola baktı sağa vurdu volkanda sazan gibi sola atladı biz bu numarayı okulda bile yemezdik keşke kalede sinan olsaydı...bizde fena oynamadık ama olmadı iş son maça kaldı hadi bakalım