Bunun adı: Mahkumiyet! Türkiye 1 - Almanya 3

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

'İbrahim'

'İbrahim'

Üye
Maçı izlemeden neye göre yorum yaparsın diye sorarlar adama ozaman ? ... Aç bir izle maçın özetini , yorumların tamamını oku ona göre daha akıllıca yorum yapmayı deneyebilirsin İbrahim kardeşim :)Milli takımda , fenerbahçeli , galatasaraylı olayı yoktur . Öncelikle bunu kafanızdan çıkarın ki , doğru dürüst yorumlarda bulunabilesiniz ...
Senin gibi izleyip taraflı yorum yapcğma izlemeyip tarafsız yorum yaparım

• Beğen
Tepkiler: India
India

India

Üye
Yasın kadar konussan iyi olur benim agzımı bozdurma ufaklık.
Giy arda formanı çık sokakta oyna topunu.

neuer dünyanın en iyi kalecilerinden. sen ikisini kıyaslayıp volkanı seçmiş olabilirsin ama bence neuer'in kalitesi ortada. kıyaslamak için harcadığın zamana yazık. Bide; yaşıma laf atmışsın ama yorumumu kaldıramayan da sensin. Başka anlamlar çıkartmayalım lütfen.

'İbrahim'

'İbrahim'

Üye
Maçı izlemeden nasıl tarafsız yorum yapabiliyorsun ki :eheTamam tamam sen haklısın ... :kop:
Demekki kabul ediyon taraflı yorum yaptığını zaten ben maca dğl senin mesajına yorum yaptım bide milli takımda fb gs ayrımı olmaz diyosun diyene bak da hizaya gel

• Beğen
Tepkiler: India
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Demekki kabul ediyon taraflı yorum yaptığını zaten ben maca dğl senin mesajına yorum yaptım bide milli takımda fb gs ayrımı olmaz diyosun diyene bak da hizaya gel

Tamam İbrahim , Allah aşkına tamam :ehe:ehe
Hadi keyifli forumlar ...

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
neuer dünyanın en iyi kalecilerinden. sen ikisini kıyaslayıp volkanı seçmiş olabilirsin ama bence neuer'in kalitesi ortada. kıyaslamak için harcadığın zamana yazık. Bide; yaşıma laf atmışsın ama yorumumu kaldıramayan da sensin. Başka anlamlar çıkartmayalım lütfen.

Galatasaraylı olman etkiliyor olmasın sakın seni?
Dünya kupası hariç bi numarasını göremedik neuer'in.
Tek bir turnuva ile ne kadar iyi oldugu belli olmaz.
2002'de de rüstü seçilmedi mi en iyi kaleci dünya kupasında.
Türkiyenin tartısmasız en iyi kalecisi.Dünya çapında da yeri büyük.
Tam şu günlerde bu muhabbetleri fenerbahçe dısında bir takımın taraftarıyla etmem.
Onlarda ettirmezler zaten.

greenmile

greenmile

Üye
dünki maçın kaderini kaleciler belirledi neuer 3 goldede atağı başlatan isim oldu volkan fena değildi ama penaltıda Schweinsteiger sola baktı sağa vurdu volkanda sazan gibi sola atladı biz bu numarayı okulda bile yemezdik keşke kalede sinan olsaydı...bizde fena oynamadık ama olmadı iş son maça kaldı hadi bakalım

fena oynamadın ha?Kardeş ne oynadın diye sorarlar adama resmen dalga geçe geçe yendi bizi adamlar..

Volkan yine iyi dayandı ben olsam bizimkilerin yüzüne bakar "sizin oynuyacağınız topa diye" başlar çıkardım sahadan

Burak

Üye
volkan iyiydi ama takım berbat.

almanlar her zaman bizle dalga geçerek yeniyorlar.

mesut özil bile "sahaya bizim 16 yas takımını sür , onlar bile 5 atar" dediğine göre milli takımımıza yazık bize yazık.

India

India

Üye

fena oynamadın ha?Kardeş ne oynadın diye sorarlar adama resmen dalga geçe geçe yendi bizi adamlar..

Volkan yine iyi dayandı ben olsam bizimkilerin yüzüne bakar "sizin oynuyacağınız topa diye" başlar çıkardım sahadan

yakaladığımız pozizyonları gole çevirebilsek bunları konuşmazdık bugün neyse..

Consul9

Consul9

Üye
fener-cimbom muhabbetine dönmüş bura:vur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt