uribaju Üye Konu Sahibi bakın resim koyuyorum yuvarlak alandan başlayıp ok yönünde sürükleyin. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bakın resim koyuyorum yuvarlak alandan başlayıp ok yönünde sürükleyin. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
uribaju Üye Konu Sahibi mertcan(C7)' Alıntı: zaten senin ki de sızıntı belle değilmi? bende de olmadı Genişletmek için tıkla ... evet öyle bende oluyor ama
mertcan(C7)' Alıntı: zaten senin ki de sızıntı belle değilmi? bende de olmadı Genişletmek için tıkla ... evet öyle bende oluyor ama
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap uribaju' Alıntı: tuğ sendeki sızıntı bellemi bende nasıl oluyor peki anlamadım Genişletmek için tıkla ... evet sızıntı ama hackli. Sende hacksizmi yüklü
uribaju' Alıntı: tuğ sendeki sızıntı bellemi bende nasıl oluyor peki anlamadım Genişletmek için tıkla ... evet sızıntı ama hackli. Sende hacksizmi yüklü
uribaju Üye Konu Sahibi hackli rofs ile flashlamıştım bellenin ilk sızdırıldığında verilen linkten ----------Eklendi @ 22:15:03 ---------- Yazıldı @ 22:14:08 ---------- mobildeydim böyle iyi oldu sağol
hackli rofs ile flashlamıştım bellenin ilk sızdırıldığında verilen linkten ----------Eklendi @ 22:15:03 ---------- Yazıldı @ 22:14:08 ---------- mobildeydim böyle iyi oldu sağol
uribaju Üye Konu Sahibi hayır programdandır falan dicem telefonda uygulama yok olanlarında bunla alakası yok yani yine denedim yine oldu
hayır programdandır falan dicem telefonda uygulama yok olanlarında bunla alakası yok yani yine denedim yine oldu
uribaju Üye Konu Sahibi hizan' Alıntı: arkadaşlar adam sanırım vidgetlere kısa yol eklemiş ve o zaman oluyor. Genişletmek için tıkla ... nasıl yani açıklarmısın ben kısayola falan tıklamıyorumki sol alandaki boşluktan aşağı sürüklüyorum
hizan' Alıntı: arkadaşlar adam sanırım vidgetlere kısa yol eklemiş ve o zaman oluyor. Genişletmek için tıkla ... nasıl yani açıklarmısın ben kısayola falan tıklamıyorumki sol alandaki boşluktan aşağı sürüklüyorum
hizan Üye uribaju' Alıntı: hayır programdandır falan dicem telefonda uygulama yok olanlarında bunla alakası yok yani yine denedim yine oldu Genişletmek için tıkla ... sen kısa yol mu ekledin oraya nasıl oldu. yada vidgetlere kısa yol eklemişsin galiba.
uribaju' Alıntı: hayır programdandır falan dicem telefonda uygulama yok olanlarında bunla alakası yok yani yine denedim yine oldu Genişletmek için tıkla ... sen kısa yol mu ekledin oraya nasıl oldu. yada vidgetlere kısa yol eklemişsin galiba.
pRime. Üye uribaju' Alıntı: hackli rofs ile flashlamıştım bellenin ilk sızdırıldığında verilen linkten ----------Eklendi @ 22:15:03 ---------- Yazıldı @ 22:14:08 ---------- mobildeydim böyle iyi oldu sağol Genişletmek için tıkla ... Önemli değil.
uribaju' Alıntı: hackli rofs ile flashlamıştım bellenin ilk sızdırıldığında verilen linkten ----------Eklendi @ 22:15:03 ---------- Yazıldı @ 22:14:08 ---------- mobildeydim böyle iyi oldu sağol Genişletmek için tıkla ... Önemli değil.