Bunlarda benim Fotoğraf Denemelerim :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
synergy11

synergy11

Üye
    Konu Sahibi
Bunlarda benim Fotoğraf Denemelerim :)

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~, Esendağlı ve n000k

n000k

n000k

Üye
:) iyi.. kamerasına artık kimse laf edemez sanırım :oke:

n000k

n000k

Üye
bi zahmet edemesinler :oke:
öylede hala anlamıyorum bu HTc cileri samsungcuları.. biz onların froumlarına gidip birşey diyozmu? onlar mübarek 7/24 bizim symbian3 te gezinip yorumlar yapıyorlar.. yok bu böyle yok şu şöyle.. neyse onlar için sinirimi bozamıcam.. bana göre nokia 4x4 lük.. başkasına göre olmıyabilir.. bu <ZEVK> meselesidir!!! :)

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
Esendağlı

Esendağlı

Üye
öylede hala anlamıyorum bu HTc cileri samsungcuları.. biz onların froumlarına gidip birşey diyozmu? onlar mübarek 7/24 bizim symbian3 te gezinip yorumlar yapıyorlar.. yok bu böyle yok şu şöyle.. neyse onlar için sinirimi bozamıcam.. bana göre nokia 4x4 lük.. başkasına göre olmıyabilir.. bu <ZEVK> meselesidir!!! :)
Meyve veren ağaç taşlanır misali yani:)

• Beğen
Tepkiler: n000k
talhayar

talhayar

Üye
diyecek söz yok sanırım =)

n000k

n000k

Üye
Meyve veren ağaç taşlanır misali yani:)
aynen öyle kardeşim.. bana şarjı dayanmayan telefonu elimde gezdiremem bee!!.. şarjı bitcek diye hiçbirşeyini kullanamıcaksam ne diye aldım ben o teli? aaaa android var bak,içinde her şey var, yok yok.. sonra bi bakmışım ahan tel kapanmış!! niye ??? :d: şarjı bittide ondan..

cihatyılmaz

Üye
beyler aslında symbian belle yi çıkarmasaydı gerçekten bitmişti ben n8 kullanıyorum belle den snra telefon gerçekten bambaşka görünüyü gözüme ve güncelleştirmelerle birlikte gerçekten kamera mükemmel benim macro modda çektiğim resimler de var baya ama herkes resim koyuyo artık kalite belli ben koymıcam oyzden.N8 FOREVER :))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt