###

Sponsorlu Bağlantılar

Mehmet Zurna dürüm

Üye
    Konu Sahibi
###
###

Son düzenleme:

0sıfırcı

0sıfırcı

Üye
Arkadaşlar, ekran kilitliyken bildirim çubuğunun açılmasını engelleme gibi bir şey var mı? Bence ayarlanabilir olmalı çünkü bazı çocuklar interneti veya farklı şeyleri açıp kapatabiliyor veya kameraya girip fotoğraf çekebiliyorlar. Yani kısacası, ekran kilitliyken fotoğraf çekme, bildirim çubuğunu açma gibi eylemler nasıl engellenir, bilgisi olan var mı?
Kısayolu silin

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
samsunglarda mobil veriyi kapatıp açınca sanırım şifre istiyordu.vestelde öyle bişeye denk gelmedim.muhtemelen olur ama nasıl olur onu bilemedim.kamera vs yi ayarlardan kapatırsın diye biliyorum.yani simgeyi kaldırırsın. onun haricinde çocuk modu gibi şeyler olabilir. ama bildirim ekranı açılsada gizli bilgili açılan olabiliyordu hiç açılmayan bilemedim.

samsung da çoğu zaman gelen bildirimlerde ekranı uyandırmıyor mesela bi anormal valla 50 tane üretici tek yazılım olunca tuhaf tuhaf şeyler oluyor

Dobraokuyucu

Üye
Cilginin biri romunda bunu özellikle yazmadiysa varsayilan olarak o hızlı ayarlar açılır kilit ekranında. Kamera ve telefon samsunglarda siliniyor ama telefonun ne bilmiyorum belki sende silinmiyordur.
İnternet bt wifi vs açılmasını engellemek için ekrana şifre koyabilirsin

• Beğen
Tepkiler: 0sıfırcı
ertin

ertin

Üye
Ayarlarda arama kısmında gizle falan yaz hemen çıkıyor

• Beğen
Tepkiler: 0sıfırcı
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
yani telefona şifre koymakla başla bence. markadan markaya değşir bu durum. dediğim gibi samsung vs de bildiğim kadarıyla şifre varsa mobil veriyi açıp kapatamıyorsun. belki wfi yi aç kapa yaparsın ama tam manada kullanıcıya erişimi açmıyorlar. yarım yamalak şeyler yapıyorlar. örnek veriyorum telefonun çalındı şifreli. bulmamaları için naparsın kapatırsın. bazı markalar kaatıyor bazıları şifre istiyor gibi.