Bunlar kaçar mı Van Persie

Sponsorlu Bağlantılar

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
Bunlar kaçar mı Van Persie
Maça ilk 11’de başlayan Hollandalı yıldız, ilk yarıda kaçırdığı gollerle taraftarı çıldırttı. Advocaat, performansı dibe vuran öğrencisini maçın son bölümünde kenara aldı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, Başakşehir rövanşını düşünerek Robin van Persie’yi Antalyaspor önünde dinlendirmişti. Hollandalı yıldızdan bu kritik mücadelede yararlanmak isteyen Advocaat, beklediği katkıyı alamadı. Van Persie ilk yarıda harcadığı fırsatlarla saç-baş yoldurdu. Tecrübeli forvet önce penaltı noktası üzerinde müsait pozisyonda çok kötü bir vuruş yaptı. Daha sonra ceza sahası için sağ çaprazında rahat bir vuruş yaparak topu dışarı gönderdi. Van Persie’nin taraftarı çıldırtan son vuruşu ise Lens’in harika pasında gelişine topu ıskalaması oldu. Hollandalı oyuncu, karşılaşmanın ikinci yarısında iyice oyundan düştü. Dick Advocaat, oyunun son bölümlerinde yorulan ve hiçbir varlık gösteremeyen Van Persie’ye kenara alarak Volkan Şen’i sahaya sürdü.

Feyenoord’un gözü onda

Hollanda ekibi, 18 yıllık şampiyonluk hasretine bu sezon son vermişti. Feyenoord, uzun bir aradan sonra yeni sezonda Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek. İki sene önce Kuyt’ı alarak tecrübeli oyuncu sayesinde şampiyonluk hedefine ulaşan Rotterdam ekibi, tecrübeli futbolcunun emekliye ayrılması sonrası bir diğer eski oyuncusu Robin van Persie’ye gözünü dikti.
Feyenoord Yönetimi, RvP’yle görüşüp, “Şampiyonlar Ligi’nde sana ihtiyacımız var. Genç kadromuza önderlik et” teklifini sunacak.
 
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
İnşallah Feyenoord gerçekleştirir bu transferi, hem bedava gitmemiş olur hemde takımdan ayrılır.
 

Benzer Konular

DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
300
DiaBLoS
DiaBLoS
Cevap
1
Görüntüleme
358
Doğuş Pertez
DiaBLoS
Cevap
1
Görüntüleme
276
Doğuş Pertez


Üst Alt