Yok artık van Persie!

Sponsorlu Bağlantılar

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
Yok artık van Persie!
Kendisini iyi hissetmeyen Van Persie, 1 hafta daha yok. En son 24 Ağustos'ta Fenerbahçe'nin Vardar'a 2-1 yenildiği maçta forma giyen Hollandalı, sakatlığının henüz tam olarak geçmediğini belirterek teknik heyetten affını istedi

Sözleşmesinin süresini doldurmak için gün saydığı Fenerbahçe'de tatlı bir emeklilik yaşayan Robin van Persie'nin uzun bir aradan sonra bu hafta sarılacivertli takımla idmanlara çıkması bekleniyordu. Ancak Hollandalı yıldızdan hiç kimseyi şaşırtmayan bir çıkış geldi (!) ve kendisini iyi hissetmediğini belirterek, teknik heyetten 1 hafta daha izin istedi.

En son Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu'nda Vardar'a Kadıköy'de 2-1 yenilerek elendiği karşılaşmada görev yapan Robin van Persie, daha sonra sakatlığı bulunmasına rağmen, Hollanda Milli Takımı'na gitmiş ve son 27 dakikada oyuna girmişti… Daha sonra sakatlık nedeniyle antrenmanlara çıkmayan Van Persie, tam 83 gündür sarı-lacivertli formadan uzak kaldı. Hollandalı futbolcu Fenerbahçe'de yılda yaklaşık 5.5 milyon Euro kazanıyor.
 

Benzer Konular

DiaBLoS
Cevap
1
Görüntüleme
354
Doğuş Pertez
Baydırman
Cevap
0
Görüntüleme
220
Baydırman
DiaBLoS
Cevap
1
Görüntüleme
350
Doğuş Pertez


Üst Alt