Al sana Emenike!

Sponsorlu Bağlantılar

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
Al sana Emenike!
Dick Advocaat, “Hızıyla iyi işler çıkaracak” diyerek 63 gün sahaya çıkmayan Emenike’yi 11’de oynattı. Nijeryalı 72 dakika boyunca sahada gezindi. Tek dikkat çeken yönü yeni saçları oldu...

Dick Advocaat, Rusya yolculuğu öncesi sürpriz bir karara imza atmıştı. Hollandalı teknik adam, Van Persie’yi İstanbul’da bırakıp, Emenike’yi idmanlarda ilk 11’le çalıştırmıştı. Tecrübeli çalıştırıcı,maçtan önce verdiği demeçte Nijeryalı yıldızı oynatma nedenini, “Rusya’da bilinen biri. Hızıyla iyi işler çıkaracaktır” sözleriyle açıkladı. Ancak 63 gün sonra sahaya çıkan Emmanuel Emenike, beklentilerin çok altında kaldı. Nijeryalı forvet, 72 dakika boyunca adeta sahada gezindi. 27 yaşındaki oyuncu sadece 34 kez topla buluştu, yüzde 78 pas isabeti yakaladı, şut çekemeden, orta yapamadan oyundan çıktı.

Kumarı tutmadı

Emenike, ileride hiç top tutamadı. Fenerbahçe’nin hücum bölgesine gönderdiği toplar duvara çarpar gibi geri döndü. Ruslar, savunmada çok rahat bir futbol sergiledi. Advocaat’ın Emenike kumarı tutmazken, 27 yaşındaki futbolcunun maçta dikkat çeken tek yönü, ilginç saç stiliyle değişen yeni imajı oldu. Advocaat, Van Persie’yi İstanbul’da bırakıp Emmanuel Emenike’yi oynattığı için maçınardından eleştiri oklarının hedefi haline geldi.
 
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Bu Emenike'yi daha affedebiliyorlarsa, yönetimin hatası da teknik kadro kadar büyük burada. FES etin sözleşmeyi gönderin adamı.
 

Benzer Konular

phasan
Cevap
0
Görüntüleme
432
phasan
ANIL
Cevap
3
Görüntüleme
479
arslanla
tragedie
Cevap
8
Görüntüleme
515
DiaBLoS
ANIL
Cevap
18
Görüntüleme
753
xavxmaxi


Üst Alt