Buna Bir Dur Denmeli artık.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

m542tf

m542tf

Üye
Fandroid'cilerim mesajlarına gülüyorum. N8'imi beğenerek aldım. Zevk benim zevkim para benim param gerisi boş.

• Beğen
Tepkiler: polluxea♪
polluxea♪

polluxea♪

Üye
beyler bence fandroidlerin canı sıkılyo o tarafta ondan burda dolasyolar :D onların forumda hersey rutin yani hiç keyif yok tat yok elleri android markete mahkum napsın garipler :D bizim burda öylemi,her dakka yeni bi mod cıkıyo,cfw desen bi sürü :D program oyun vs.tonla paylasılyo....bizim forumda tansiyon sürekli yüksek yani herkesin hergün ''bugün yeni ne geldi acaba'' dyipte actıgını bilyorum :D onların tarafta öyle bsey yok ama...bence asıl neden bu bilmyorum katılırmısınız ? :D

• Beğen
Tepkiler: iatis, m.edip ve MertcaN9
pasha14

pasha14

Üye
Eskiden andorid kullanıcılar S^3 bölümünde açılan her konuya saldırıyolardı şimdi durumlar daha iyi. Buna da şükür etmeli...

mcnpl4

mcnpl4

Üye
açık ve net söyliyim telefon savunma gibi bi amacım yok ama bu konulara girince sohbet edesim geliyo:) zamanında çok konu kilitlenmişti benim konu dışı sohbetlerim yüzünden ama buranın ayrı bi güzelliği var ayrılamıyorum:)

• Beğen
Tepkiler: iatis ve polluxea♪
S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Yönetim çok taraflı davranıyor bu da fandroidlere güven veriyor . Yönetim kendine çeki düzen vermeli yoksa bu forumun huzuru kaçıcak . Söylemedi demeyin . Ve bu yorumumun sonrasında uyarı alıcağımı biliyorum fakat duygularımu paylaşmak istedim .

• Beğen
Tepkiler: n000k ve MertcaN9
pRime.

pRime.

Üye
bizim cihazlar onların yanında sönük kalıyor olabilir ama onlardan çok daha fazla haz alıyoruz bu kesin çünkü biz telefonumuzu kıyaslama ve üstünlük kurmak için almadık bize en hoş gelen telefon olduğu için aldık bu yüzden burada ki herkes neşeli herkes dolu dolu çünkü kimsenin içinde verdiği paranın boşa gittiği düşüncesi yok herkesin gönlünde kalbide rahat içine oturan hiç bir taraf yok . mesele en pahalı en gelişmiş cihazı almak değil. 2 gün sonra sıkılacağım bir kenara bırakıp artık üstünlüğü ile övüneceğim bir cihazı ben neyleyim daima baktığımda o ilk heycanı veren telefon var iken ! :oke:

Ayynen öyle. N8'i hala ilk günkü gibi severek kullanıyorum. :)

polluxea♪

polluxea♪

Üye
benm tezimi dogruladın dostum :)

pRime.

pRime.

Üye
açık ve net söyliyim telefon savunma gibi bi amacım yok ama bu konulara girince sohbet edesim geliyo:) zamanında çok konu kilitlenmişti benim konu dışı sohbetlerim yüzünden ama buranın ayrı bi güzelliği var ayrılamıyorum:)

Senin yerin ayrı hocam. :)

hizan

hizan

Üye
bırakın ne yaparlarsa yapsınlar kedi uzanamadığı ciğere ...... dermiş öyle değilmi.

• Beğen
Tepkiler: m.edip
Türe

Türe

Üye
Yani bnde bu forumun eski bir uyesi olarak soyluyorum burdaki sohbetler , paylasimlar vs. farkliYdi yainsan kolay kolay kopamiyo :)

• Beğen
Tepkiler: iatis
.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Mertcan ağzına sağlık güzel yazmışsın. :)

Bu forumda yaşı büyük, ama olgun ol(a)mayan bir sürü kişilik var.

Bunlarla muhattab olup seviyenizi düşürmek yerine, hiç cevap vermeyin, kendi haline bırakın. Bir müddet sonra zaten susacaklardır.

Sonuçta tartışmasına girdiğiniz markalar(Nokia, Apple, Samsung vs.) babanızın şirketi değil.

Karşınızdaki laftan anlamıyorsa, yumuşak bir dille bile bir şeyleri anlatmaya çalışmayın. Bırakın o kendini haklı sansın.

Hiç bir şirket, sizin buradaki insanlarla yaptığınız tartışmalar sayesinde kalkınmıyor. Biraz düşünürseniz hak vereceksiniz bana.

Saygılar.

• Beğen
Tepkiler: MertcaN9
salihk

salihk

Emekli Yönetici
Konuyu açan mert kardeşime tşk ederim Çok Yerinde saptama olmuş.
Arkdaşlar Cogu kişi Nokiadan gectiği için androıde ve dıger işletim sistemlerini kullansalar dahil Ayrılamıyorlar burdan :) eski alışkanlıkları buradan belli oluyor

• Beğen
cardanadam

cardanadam

Üye
takmayın kafanıza onlar ne derse hıı deyip geçin deneyin bakın acayip gıcık oluyorlar çekip gidiyorlar

pRime.

pRime.

Üye
Mertcan ağzına sağlık güzel yazmışsın. :)

Bu forumda yaşı büyük, ama olgun ol(a)mayan bir sürü kişilik var.

Bunlarla muhattab olup seviyenizi düşürmek yerine, hiç cevap vermeyin, kendi haline bırakın. Bir müddet sonra zaten susacaklardır.

Sonuçta tartışmasına girdiğiniz markalar(Nokia, Apple, Samsung vs.) babanızın şirketi değil.

Karşınızdaki laftan anlamıyorsa, yumuşak bir dille bile bir şeyleri anlatmaya çalışmayın. Bırakın o kendini haklı sansın.

Hiç bir şirket, sizin buradaki insanlarla yaptığınız tartışmalar sayesinde kalkınmıyor. Biraz düşünürseniz hak vereceksiniz bana.

Saygılar.

Senin de eline sağlık abi. :)

• Beğen
aleranol

aleranol

Üye
nawy felan varya bi atsalar vallaha sokağa çıkar göbek atarım :D yeter ya her gün o adamın 10 tane aptalca mesajını okuyorum bıktım abi

• Beğen
MertcaN9

MertcaN9

Üye
    Konu Sahibi
ya arkadaş önceden bizim için önemli olan değerler kıyaslanır bize bir getirisi olurdu yahu babamızın şirketi değil ercan abimizin dediği gibi sen samsungu bu kadar değerli görüyorsun ama sen onlar için sadece bir araçsın ne amaç ne de başka bir şey sen kullan ki para gelsin. yani bırakalım bu çocuklukları. şu anda burda yorum yazan android kullanan arkadaşlarım (2 kişi) daha henüz hiç bir seviyesiz amaçsız bir yazılarını görmedim ama özellikle bir iki kişi var ki yani dediğimi anlamak için rastgele bir tane başlığa girin görün burayı kendi bölümlerine benzetmeye hakları yok burası asla android gibi ölü bir bölüm olmayacak bunu anlasınlar artık ve de amaçlarından vazgeçsinler biz tartışsakta sonuca bağlarız kendi aramızda en iyi mod yapımcılarımız var ve de herkes birbirine saygı duyuyor kimse cahil değil herkes elinde ki cihaza bile saygı duyuyor çünkü kendi istediği cihaz sevdiği cihaz bu bölümün neşesini kaçırmaya sabote etmeye kimsenin hakkı yok

aleranol

aleranol

Üye
:D türe de doğru söylüyor bak kopamıyormuş ama adam gelipte illede android dememiş.

Bu arada mertcan sende iyi mesaj felan kasıyosun hareketli enerjik felan :D

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt