Hesabı benim ödemem sorun değil de, bu, sevgilimi kıracaksa ve hesaba katkı yapmayı isteyecekse anlayışla karşılarım. Ama hesabın hepsini ödetmem tabi, o kadar değil.
Bilmiyorum,bir kız yanımda cüzdanını açıp para çıkarırsa ben kötü olurum. O yüzden hesabı kesinlikle ben öderim her şekilde. Bu bir asillik göstergesidir nazarımda. Param yoksa da par harcanacak yerlerde buluşmam.Ayrıca bir bayanın kullandığı arabaya da ölsem binemem ben. İndirirm direksiyona ben gecerım
Bilmiyorum,bir kız yanımda cüzdanını açıp para çıkarırsa ben kötü olurum. O yüzden hesabı kesinlikle ben öderim her şekilde. Bu bir asillik göstergesidir nazarımda. Param yoksa da par harcanacak yerlerde buluşmam.Ayrıca bir bayanın kullandığı arabaya da ölsem binemem ben. İndirirm direksiyona ben gecerım
Ya bilmiyorum bende bu konuda bir takıntı var belki çağ dışıyım bu konuda; ama bu halimi seviyorum. Kontrol erkekte olmalı Şaka bir yana o arabanın içerisinde şoför koltuğunda bir bayan varsa koltuğun altına saklanırım öyle yolculuk ederim. O derece.
hmm şimdi 1 kişi veya 2 kişi ise ödetmem ben hatta ödetmedimde sinema yemek fln gittik arkdaşla
ama 8-9 kişi gidersek hepsini ödeyemem tabiki okuyom ben ya