Buluşmalarda Hesap Karmaşası...

huri$

Üye
kim davet ederse o oder erkegi bayani olmaz bu i$in

Tepkiler: technoshark ve Tuba.Erva

pelın_

erkekler ne dusunuyo acaba

Tepkiler: Tuba.Erva

ChavRash

Emekli Yönetici
Hesabı benim ödemem sorun değil de, bu, sevgilimi kıracaksa ve hesaba katkı yapmayı isteyecekse anlayışla karşılarım. Ama hesabın hepsini ödetmem tabi, o kadar değil.

Tepkiler: s@hr@ ve Tuba.Erva
Bilmiyorum,bir kız yanımda cüzdanını açıp para çıkarırsa ben kötü olurum. O yüzden hesabı kesinlikle ben öderim her şekilde. Bu bir asillik göstergesidir nazarımda. Param yoksa da par harcanacak yerlerde buluşmam.Ayrıca bir bayanın kullandığı arabaya da ölsem binemem ben. İndirirm direksiyona ben gecerım

Tepkiler: jejep, pelın_ ve Tuba.Erva
    Konu Sahibi

korkma kız kacırmaz senı binersen
tesekkür ederız isa bey yorumunuz için

pelın_

aaa bak bu olmadı ıste neden bı bayann kullandıgı arabaya bınmezsın korkkma artık kadınlarda guzel araba kullnıyo

Kötü araba kullandığınız için değil. Kendimi kötü hissederim Dışardan biri görse ne der

pelın_

askolsun ne dıycek ya bak bıtek bu huyunuz kotu ıste

Ya bilmiyorum bende bu konuda bir takıntı var belki çağ dışıyım bu konuda; ama bu halimi seviyorum. Kontrol erkekte olmalı Şaka bir yana o arabanın içerisinde şoför koltuğunda bir bayan varsa koltuğun altına saklanırım öyle yolculuk ederim. O derece.

pelın_

haha buyuk konuşma derım bole bı arkadasım vardı ama pasalar gıbı bındı sonnda

pelın_

bak ya ole deme dıyorum buyuk konuşma olmaz dme

Binmem ya hu

----------Eklendi @ 17:24:02 ---------- Yazıldı @ 17:23:33 ----------

Ama işin ilginç tarafı ben araba kullanmasını da pek bilmem işim zor yani

pelın_

haha ben buna gulerım ıste ewlımısın yada kız arkadasın varmı bılmıyorum ama inş bıgun bınersın

Yok tek tabancayım İnş birgün binmek zorunda kalmam

pelın_

Bellımı olur

hmm şimdi 1 kişi veya 2 kişi ise ödetmem ben hatta ödetmedimde sinema yemek fln gittik arkdaşla
ama 8-9 kişi gidersek hepsini ödeyemem tabiki okuyom ben ya