Buluşma?!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mebni

Üye
    Konu Sahibi
Buluşma?!!
Yarın erkek arkadaşım ile buluşacağım.sizce ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım.

V/RS

V/RS

Üye
Hiçbir özel harekete bulunma bak biz yaptıkta noldu terkedip gitti yalan bu dünya umudum kalmadı hiç sayesinde içinden geldiğin gibi giyin kasma kendini yeter

marist

marist

Üye
Hiçbir özel harekete bulunma bak biz yaptıkta noldu terkedip gitti yalan bu dünya umudum kalmadı hiç sayesinde içinden geldiğin gibi giyin kasma kendini yeter

aynen be kardeşim ne yaparSan yap boşuna. Sen ne kadar cok severSen o daha çok kaçar senden.
Onun icin boşwer kasma kendini. Kendin qibi ol yeter.

Buraxlive

Buraxlive

Üye
Gözlerine bak sürekli, ve asla telefon kurcalama. Birde ilgi gösterip tebessümünü eksik etme tabii. Sakın her erkegi aynı kefeye koyarak kıyaslama. Yoksa bosyere degerli bir insanı kaybedebilirsin..

V/RS

V/RS

Üye

aynen be kardeşim ne yaparSan yap boşuna. Sen ne kadar cok severSen o daha çok kaçar senden.
Onun icin boşwer kasma kendini. Kendin qibi ol yeter.

tek suçum deli gibi sevmekti bakalım bulabilecekmi benim gibi seveni

marist

marist

Üye
tek suçum deli gibi sevmekti bakalım bulabilecekmi benim gibi seveni

aynen be kardeşim. Bense ölümüne sevdim. Ama inan onun için ne yaparSan yap, onun için canını verSen biLe boşuna. O sadece çekip qitmeyi biLir.

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
sizi anlamıyorum bir erkekle beraber oturamıyorsan yaşama bunu bi internet sitesindemi arıyon

V/RS

V/RS

Üye

aynen be kardeşim. Bense ölümüne sevdim. Ama inan onun için ne yaparSan yap, onun için canını verSen biLe boşuna. O sadece çekip qitmeyi biLir.

aynen bundan sonra hemen seni seviyorum deneyecem ben bunu anladım çünkü hemen sevdiğimi belli edersem çekip gidiyorlar en iyisi söylememek vede sert olmak yumuşak olup herşeyi alttan alınca da olmuyo tavrını koyacaksın bak o zaman nasıl senin köpeğin oluyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt