[Bullkypix] Saving Private Sheep v1.00(0) Signed

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
çok güzel bir paylaşım teşekkür ederim.. Ama benim sorunum ilk etabı bitirdiğim halde diğer etaplara geçemiyorum.. Telefonum nokia c6-01 telefonum ile alakalı acaba çünkü oyun oynarken ısınıyor.. Cevabınızı bekliyorum iyi forumlar...
walla ben oynamadım oyunu kardeşim bilemiyorum oyunu deneyen oynayan warsa bilgi verirse seviniriz. 63 kez indirilmiş oyunla alakalı olsa daha önce birileri mutlaka dile getirirdi sanırım.

Flagellvm.Dei

Flagellvm.Dei

Üye
:tşk:

• Beğen
Tepkiler: najanaja
tass_co1983

tass_co1983

Üye
çok güzel bir paylaşım teşekkür ederim.. Ama benim sorunum ilk etabı bitirdiğim halde diğer etaplara geçemiyorum.. Telefonum nokia c6-01 telefonum ile alakalı acaba çünkü oyun oynarken ısınıyor.. Cevabınızı bekliyorum iyi forumlar...

diğer etaplara geçebilmeniz için belirli sayıda madalya almanız gerekiyor. 2. etap için 50 madalyanız olmalı. eğer 50 den fazla madalyanız var ve yinede diğer etaba geçemiyorsanız oyunu kaldırın, farklı bir hafızaya kurun (e ye kurduysanız, f ye kurun (tabi c6 da kaç hafıza bilmiyorum)). sorununuz düzelecektir. ısınma ile alakası yok ayrıca, oyun telefon cpu suna çok yükleniyordur, ısınma ondandır :oke:

• Beğen
selmans

selmans

Üye

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi

:rica:

- - - Eklendi - - -

diğer etaplara geçebilmeniz için belirli sayıda madalya almanız gerekiyor. 2. etap için 50 madalyanız olmalı. eğer 50 den fazla madalyanız var ve yinede diğer etaba geçemiyorsanız oyunu kaldırın, farklı bir hafızaya kurun (e ye kurduysanız, f ye kurun (tabi c6 da kaç hafıza bilmiyorum)). sorununuz düzelecektir. ısınma ile alakası yok ayrıca, oyun telefon cpu suna çok yükleniyordur, ısınma ondandır :oke:

bilgi için teşekkürler kardeş.

- - - Eklendi - - -

:rica:

• Beğen
Tepkiler: tass_co1983
CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Teşekkürler :) Deniyorum :))

• Beğen
rosedaled3

rosedaled3

Üye
Teşekkürler

• Beğen
eren3546

eren3546

Üye
n8 de çalışmıyor desteklenmeyen icerik diyor..

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
n8 de çalışmıyor desteklenmeyen icerik diyor..

walla bilemiyorum kardeşim ama büyük ihtimal senin telden kaynaklanıyor. 122 kere indirilmiş bunların içinde illaki N8 kullanıcılarıda wardır ve sorun olsa daha önce muhakkak söyleyen olurdu.

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
C6-01 Belle de denendi. Güzel oyun :) Dengeyi ayarlayıp koyunu aşağıya düşürmemeye çalışıyorsunuz :) Tekrar teşekkürler.

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
rosedaled3

rosedaled3

Üye
teşekkürler

• Beğen
ömür1978

ömür1978

Üye

eyvallah sağolasın... kısacası oyunda performansı zormamak lazım galiba tekrar teşekkür ederim bakalım başarılı olabilecekmiyim

Sciondar

Sciondar

Üye
:tşk: oyun güzele benziyor

ramazanbaran

ramazanbaran

Üye

x4nq.raL1

x4nq.raL1

Üye
TAvsiye .. .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt