[Bullkypix] Saving Private Sheep v1.00(0) Signed

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
[Bullkypix] Saving Private Sheep v1.00(0) Signed
It is time to launch operation “Iron Wool”! Help the woollen warrior conquer enemy territory by leading it into the secure zone. To do this, you will need just one weapon: your finger! Destroy the obstacles in the surrounding area to enable the sheep to achieve its objective in total safety. Increasingly complex structures and special blocks (indestructible, explosive etc.) coming in a variety of shapes and with different actions will make your mission harder.​

[video=youtube;tqKS7yd2QR0]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=tqKS7yd2QR0[/video]

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: serdar_gs, Nadri, tragedie ve 15 diğerleri

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: najanaja
tempestshine

tempestshine

Üye
:tşk:

• Beğen
iyavuzoz

iyavuzoz

Üye

• Beğen
asigsasi

asigsasi

Üye
teşekkürler

• Beğen

burakkk97

Üye

• Beğen
tass_co1983

tass_co1983

Üye

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
cümleten rica ederim :)

arslanla

arslanla

Üye

abk2

Üye
paylaşım için teşekkürler ; ama konunun başlığı saving private ship(!)[gemi] ; fakat oyunun gerçek adı saving private sheep(!)[koyun] .üstelik dosyanın ismi de Saving private ship olarak yazılmış. arkadaşlar konuya girerken shipe bakarak giriyor bu da karmaşıklığa yol açıyor konunun başlığını düzeltebilir misiniz ?

• Beğen
symbianbelle

symbianbelle

Üye
hata alıyorum chrome adresi bulamadı diyor....

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
paylaşım için teşekkürler ; ama konunun başlığı saving private ship(!)[gemi] ; fakat oyunun gerçek adı saving private sheep(!)[koyun] .üstelik dosyanın ismi de Saving private ship olarak yazılmış. arkadaşlar konuya girerken shipe bakarak giriyor bu da karmaşıklığa yol açıyor konunun başlığını düzeltebilir misiniz ?

bilgi için teşekkür ederim kardeşim ben onu dikkat etmemişim hiç :) konuyu düzenledim :oke: bulduğum yer bu şekilde paylaşmış dosya ismini ellemedim dikkat etmemişim dediğim gibi direkt paylaşmıştım.

- - - Eklendi - - -

hata alıyorum chrome adresi bulamadı diyor....

chrome u bilemem ama normal link açması lazım direkt linki kopyalıyorum ben firefox kullanıyorum sorun yok. şimdi chrome dan da denedim sorun yok link açılıyor ve iniyor :oke:

jatvalca

jatvalca

Üye
tel kendine geldi sayende emeğe saygı teşekkürler

polluxea♪

polluxea♪

Üye
sagolunn

• Beğen
arslanla

arslanla

Üye
Mediafire a upload edebilicek var mı?

arslanla

arslanla

Üye
mediafire a upload ettim kardeş :oke: bu minus ta niye bi çok kişi sorun yaşıyo bilmem ben tıklıyorum linke minus açılıyo ve dosya iniyo.[/B][/I][/SIZE][/COLOR][/FONT][/QUOTE]
Teşekkürler.Minus mobilden girdiğim için sorun oluyor...

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
mediafire a upload ettim kardeş :oke: bu minus ta niye bi çok kişi sorun yaşıyo bilmem ben tıklıyorum linke minus açılıyo ve dosya iniyo.
Teşekkürler.Minus mobilden girdiğim için sorun oluyor...[/QUOTE]

herkes mi mobilden giriyo :) başka konularda da sorun yaşıyom demişlerdi de :) neyse bundan sonra mediafire a eklerim kotam gelene kaadr böle takılacaz yöneticilerden de cvp gelmiyo ki biraz kota werseler artık böle çok uğraştırıyo oraya buraya upload etcez die uğraşıyoz :)rica ederim.[/B][/I][/SIZE][/COLOR][/FONT]

ömür1978

ömür1978

Üye
çok güzel bir paylaşım teşekkür ederim.. Ama benim sorunum ilk etabı bitirdiğim halde diğer etaplara geçemiyorum.. Telefonum nokia c6-01 telefonum ile alakalı acaba çünkü oyun oynarken ısınıyor.. Cevabınızı bekliyorum iyi forumlar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt