Gerçekleştirilen Buluşmalar Buketcik (buket) ve firari-sevdam (burak) planlanan alanya buluşması

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
buketcik

buketcik

Üye
    Konu Sahibi
Zaman daralıyor arkadaşlar hatırlatma istiyorum.:yuru
gelin arkadaşlar gelin herkes gelsin gelene gelmemi dedik.asıl gelmeyene kızıyoruz.buluşma yeri belli 18 haziran 2011 cumartesi başlıcak 3 temmuz pazar günü 20:00 a kadar gelen tüm ziyaretcileri ağırlıcam .gelecek olanlar isimlerini ve kesinlik derecesini bana bildirsin.zaman aralığı uzun olduğu için tüm illerden ve antalyadan maxicep üyesi herkes gelebilir.herkese açığız.herşey dahil misafirimdir tüm gelen arkadaşlar.:evet:
otobüsle gelecek olan arkadaşlarımızın dikkatine bilet ücretleri tarafımdan karşılanacaktır.ayrıca konaklama sorunu olmayacaktır. sadece bildirmeleri yeterli.:evet:

• Beğen
Tepkiler: DiaBLoS

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Zaman daralıyor arkadaşlar hatırlatma istiyorum.:yuru
gelin arkadaşlar gelin herkes gelsin gelene gelmemi dedik.asıl gelmeyene kızıyoruz.buluşma yeri belli 18 haziran 2011 cumartesi başlıcak 3 temmuz pazar günü 20:00 a kadar gelen tüm ziyaretcileri ağırlıcam .gelecek olanlar isimlerini ve kesinlik derecesini bana bildirsin.zaman aralığı uzun olduğu için tüm illerden ve antalyadan maxicep üyesi herkes gelebilir.herkese açığız.herşey dahil misafirimdir tüm gelen arkadaşlar.:evet:
otobüsle gelecek olan arkadaşlarımızın dikkatine bilet ücretleri tarafımdan karşılanacaktır.ayrıca konaklama sorunu olmayacaktır. sadece bildirmeleri yeterli.:evet:

Vay be ...
Sen neymişsin be Buket . :) Ağanın eli tutulmuyor baksanıza . :P:
Hanım ağamızsın bundan sonra :ehe

• Beğen
Tepkiler: buketcik
buketcik

buketcik

Üye
    Konu Sahibi
aman ne olcak canım.2 kişi gelsin onada şükür.ama burak haricinde kimse gelmicek ben biliyorum.kimse sevmez beni forumda:ehe

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Senin için fun club açabilirler bu buluşmadan sonra . :)

buketcik

buketcik

Üye
    Konu Sahibi
hadi be sendee:aha:

pelın_

ali sana inat bende gıtcem:D

• Beğen
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Sen gidemezsin Pelin ...
İşin gücün var senin . :) Gidemez kiiiiiiiiiiiii .:ehe

• Beğen

pelın_

haha 17 sınde okul kapanıyo bınerım bı ucaga 45 dk ordayım 1 saat te alanya :D YETISIRIM

buketcik

buketcik

Üye
    Konu Sahibi
DiaBLoS™;3506446' Alıntı:
Sen gidemezsin Pelin ...
İşin gücün var senin . :) Gidemez kiiiiiiiiiiiii .:ehe

Ali gazı fazla verme gelen gelir gelmeyen gelmez.:eheherkese kapımız açık.ama bir sınırı var sen herkese böyle dersen 1000 kişi olursa ne yapcağz:d:
pelin zaten benim bitanem o burda:sarıl:.:ehe

• Beğen

pelın_

:sarıl:ali bana ınet yapıyo :D ondan inş bı aksılık olmazsa gelcem ama olursada benım bı ayagım hep antalyada zaten herturlu bıgun yanndayım cnm

• Beğen
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Gidemez diyorum halen ...
Bakalım buluşma günü Pelin aranızda olacak mı ? Bu sorunun cevabını şimdiden çok merak ediyorum . :):):)

• Beğen
Tepkiler: pelın_

pelın_

pıslık yapma ya:( ınş bı aksılık cıkmzda gderım

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
İnşallah ...
Tekrar hepinize keyifli bir buluşma diliyorum . :)
Bol bol resim beklemekteyiz ...

buketcik

buketcik

Üye
    Konu Sahibi
pelin özel misafirim

pelın_

Ahanda bende gelıyorum:d

-efşan

-efşan

Üye
nerde yemek orda ben :):)

pelın_

( buket) :):): anladın sen

buketcik

buketcik

Üye
    Konu Sahibi
anladım tatlım gerekeni yaptım canım.haaa dikkat etmek lazımmış dimiiii:ehe
yolda gelirken canımmmmmm:d:

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Ne buluşmaymış arkadaş... :hmmm

buketcik

buketcik

Üye
    Konu Sahibi
haklısınız ne konuymuş.yeterince kirlendi.gelecek olan belli zaten.saat tarihte belli ozaman kapatalım konuyu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...